Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Προφορικές … ρήτρες! – Οι άτυπες τιμές εκκίνησης για τις «υπερήφανες πωλήσεις» των Καρέλη, Ατζαγκούν και Ντίνα στον Παναθηναϊκό, έπειτα από τις επεκτάσεις των συμβολαίων τους











Ιδιαίτερα μαθήματα πρόωρων ανανεώσεων (συμβολαίων) παραδίδουν στον Παναθηναϊκό το τελευταίο χρονικό διάστημα. 

Η αρχή έγινε με τους Ζέκα, Τριανταφυλλόπουλο, Νάνο και ο «χορός» συνεχίστηκε μέσα σε μια ημέρα με τους Καρέλη, Ατζαγκούν και Ντίνα. Μ΄ένα σμπάρο όχι δύο, αλλά τρία τρυγόνια! 
 

Οι «πράσινοι» φρόντισαν να «δέσουν» τους τρεις τελευταίους ποδοσφαιριστές με έναν επιπλέον χρόνο τον καθέναν, βελτιώνοντας συγχρόνως τις μέχρι πρότινος «μνημονιακές» ετήσιες αποδοχές τους.
 

Απαντες συμπεριλαμβάνονται στα βασικά πλάνα του «τριφυλλιού» για τα επόμενα χρόνια και γι΄αυτό άλλωστε το δίδυμο Φύσσα- Βόκολου σήκωσε μανίκια και έσπευσε να επεκτείνει μια ώρα αρχύτερα τα συμβόλαιά τους.
 

Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και με άλλους παίκτες της ομάδας (Κλωναρίδης, Ρισβάνης, Κουτρουμπής) την ώρα που υπάρχουν ήδη συζητήσεις με τους Μπεργκ, Δώνη και Σίντενφελντ.
 

Σε ό,τι αφορά πάντως τις τρεις τελευταίες ανανεώσεις (Καρέλης, Ντίνας, Ατζαγκούν) οι «πράσινοι» κατάφεραν και κάτι ακόμη εξίσου σημαντικό, που μπορεί να πέρασε στα «ψιλά», ωστόσο έχει μεγάλη σημασία και αργά ή γρήγορα θα το βρούμε μπροστά μας στο μεταγραφικό ρεπορτάζ. Ποιο είναι αυτό…;
 

Στα συμβόλαια των «μικρών» δεν έχει μπει ρήτρα αποδέσμευσης και έτσι ο Παναθηναϊκός να΄χει τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε περίπτωση μελλοντικής αποχώρησής τους.
 

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες της στήλης, το δίδυμο Φύσσα – Βόκολου έριξε στο τραπέζι στις συζητήσεις με την πλευρά των ποδοσφαιριστών την αρχική τιμή πώλησής τους, που θα αποτελέσει την αφετηρία στις μελλοντικές διαπραγματεύσεις εφόσον προκύψει στην πορεία πρόταση απ΄το εξωτερικό για κάποιον εξ αυτών.
 

Μια άτυπη ρήτρα δηλαδή (για τον καθέναν ξεχωριστά) σε προφορικό επίπεδο, ούτως ώστε να γνωρίζουν και οι εκπρόσωποι των ποδοσφαιριστών τις οικονομικές απαιτήσεις του Παναθηναϊκού και να μην κινούνται στα «τυφλά. 

Στις «υπερήφανες πωλήσεις» άλλωστε, ποτέ κανείς δεν είπε «όχι», πόσω μάλλον εν μέσω κρίσης και ΔΝΤ.
 

Αν και εδώ που τα λέμε, δεν αποκλείεται η η πρώτη (χρονικά) πρόταση από το εξωτερικό να έρθει για ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού… υπεράνω υποψίας.  «Καλομελέτα κι έρχεται» όπως λένε.

Από εκείνους που δεν συγκαταλέγονται στο πρόσφατο target group των πρόωρων ανανεώσεων και ο «πνευματικός» του διατηρεί παραδοσιακά δυνατά κονέ στις αγορές του εξωτερικού. 

 

Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (4/12)


http://ahyaluronic.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια: