Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Τα «παράσημα» του Γούτα – Τα «likes» των Τσιώλη – Παντελίδη και το «κουλούρι» του Ουζουνίδη στον νεαρό αμυντικό

Ο Δημήτρης Γούτας αποτελεί την τελευταία (μέχρι την επόμενη) προσθήκη του Ολυμπιακού από την εγχώρια αγορά. 

Ο νεαρός αμυντικός ακολούθησε το δρομολόγιο Ξάνθη – Πειραιάς, έχοντας αναδειχτεί και «φτιάξει» το όνομά του στην ομάδα της Θράκης.


Από την Κ-20 της Ξάνθης μέσα σε τρία χρόνια βρέθηκε στην πρώτη ομάδα. 

Ο Σάκης Τσιώλης υπήρξε ο πρώτος άνθρωπος εκτός Ξάνθης που έπλεξε δημόσια το εγκώμιο του, στο περιθώριο του αγώνα της ακριτικής ομάδας με τον Αστέρα στα Πηγάδια το 2012, τότε που ο Καρδιτσιώτης τεχνικός καθόταν στον πάγκο των Αρκάδων.

Τα κολακευτικά – on camera - σχόλια του Τσιώλη, όχι μόνο δεν αποσυντόνισαν τον Γούτα, αλλά τον «έφτιαξαν» ακόμη περισσότερο κρίνοντας εκ του αποτελέσματος. 

Ο διεθνής (με τις μικρές εθνικές ομάδες) αμυντικός έδειξε ότι διέθετε το πακέτο προκειμένου να καθιερωθεί και για να τα λέμε όλα, εξέθεσε σε μεγάλο βαθμό τον Ουζουνίδη, ο οποίος δεν του έδωσε ούτε… δευτερόλεπτο συμμετοχής κατά τη διάρκεια της πρώτης του θητείας στη Skoda!

Προϊόντος του χρόνου προέκυψαν κι άλλοι που έκαναν «like» στον Γούτα. 

Τον Δεκέμβριο του ΄12 κι έπειτα από το τέλος της συνεργασίας του με τον Πανθρακικό, ο Σάββας Παντελίδης μέσω σχολίων σε αθλητική ιστοσελίδα έδινε το στίγμα του για τα δρώμενα στο πρωτάθλημα. 

Σε ένα από τα άρθρα του «παρασημοφόρησε» τον Γούτα βαδίζοντας στα… χνάρια του Σάκη Τσιώλη, ο οποίος ήταν ο πρώτος που όπως προαναφέραμε αποθέωσε δημόσια τον αμυντικό της ακριτικής ομάδας. 

Αναλυτικά το σχόλιο του κόουτς Παντελίδη: «Μου άρεσε πολύ ο νεαρός αμυντικός της Ξάνθης, ο Γούτας. Μου είχε κάνει ιδιαίτερα θετική εντύπωση και από το φιλικό Ξάνθη-Πανθρακικός το καλοκαίρι. 

Έχει στοιχεία μοντέρνου στόπερ και είναι θετικό το γεγονός πως δεν έχουν πέσει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του ακόμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: