Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

«Οι πόρτες είναι ανοιχτές»! – Το σκληρό μήνυμα του Αγγελου Αναστασιάδη στο ιδιαίτερο τετ α τετ με τον δυσαρεστημένο (και με τάσεις φυγής από τον ΠΑΟΚ) Γιώργο Τζαβέλλα


















Εκτός από το πανηγυρικό κλίμα στην Θεσσαλονίκη, η επόμενη μέρα της μεγάλης νίκης του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης», περιελάμβανε κι ένα σοβαρό (όπως εξελίσσεται) εσωτερικό θέμα με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Τζαβέλλα, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον του ποδοσφαιριστή στην Τούμπα.
 

Ακόμη κι εκείνο της πρόωρης λύσης του συμβολαίου του με τον «Δικέφαλο του Βορρά», το οποίο να θυμίσουμε πως λήγει το καλοκαίρι του 2017. Τι ακριβώς συνέβη…;
 

Ως γνωστόν, ο 27χρονος αμυντικός απουσίασε από το ντέρμπι στο Φάληρο, προκαλώντας ουκ ολίγες συζητήσεις στη Θεσσαλονίκη σχετικά με τον αποκλεισμό του από την αποστολή, σε συνδυασμό με την άδεια που ζήτησε προκειμένου να εξεταστεί (και) από δικό του γιατρό στην Αθήνα για το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. 
 

Ο Αγγελος Αναστασιάδης πήρε θέση στο θέμα που δημιουργήθηκε στο «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα με τον Ολυμπιακό και έσπευσε να υπερασπιστεί πρωτίστως και πάνω απ΄όλα τον γιατρό του ΠΑΟΚ.
 

«Εγώ τον Τζαβέλλα τον καλύπτω, αλλά μένει ακάλυπτος ο γιατρός μας. Για τους συνεργάτες μου δεν μπορεί να πει κανείς κουβέντα. Εχω μαζί μου ό,τι καλύτερο υπάρχει» τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, δηλώσεις που κατά όπως φαίνεται δεν ήχησαν και τόσο καλά στα αυτιά του διεθνούς αμυντικού.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης  - από «ιαματικές πηγές» του Θερμαϊκού – ο Τζαβέλλας εξέφρασε την ενόχλησή του στον Αναστασιάδη και μάλιστα φέρεται να τον προέτρεψε να ζητήσει από τη διοίκηση την αποχώρησή του από την ομάδα, αν κι εφόσον θεωρεί πως θίγει τους συνεργάτες του. 

Από την πλευρά του, ο Αγγελος δεν φέρεται να… συγκινήθηκε ιδιαίτερα και ουσιαστικά του απάντησε με ένα μήνυμα του στυλ… «οι πόρτες είναι ανοιχτές»! 


Συνεπώς, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως υπάρχει θέμα με τον Τζαβέλλα και μάλιστα κατά όπως φαίνεται αρκετά σοβαρό.
 

Θέμα πάντως υπήρχε και με τον Βίτορ πριν από λίγο καιρό, τότε που ο Πορτογάλος αμυντικός διαπληκτίστηκε άγρια με τον Αναστασιάδη σε μια προπόνηση με τον Μακεδόνα κόουτς, ωστόσο προϊόντος του χρόνου υπήρξε αποκλιμάκωση της έντασης και οι δύο άνδρες συνυπάρχουν πλέον ειρηνικά και αρμονικά στην Τούμπα. 

Θα συμβεί το ίδιο εσχάτως και με τον Τζαβέλλα ή θα ανοίξουν οι πόρτες; Ο χρόνος, θα δείξει… 

 

Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (5/12)


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: