Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Μπεργκ και Μακ βρήκαν - και αυτοί - αλλού την ευτυχία!



Τι κοινό έχουν οι Μάρκους Μπεργκ και Ρόμπερτ Μακ; Ότι έφυγαν από τον εφιάλτη της Μπουντεσλίγκα και βρήκαν τον παλιό καλό εαυτό τους στη Σούπερ Λίγκα. 

Η ιστοσελίδα spox.com στάθηκε σε αστέρες που δεν κατάφεραν να λάμψουν στα γερμανικά γήπεδα αλλά βρήκαν αλλού την επιτυχία. Και στο αφιέρωμα συμπεριέλαβε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Ο Σουηδός επιθετικός δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει τα δέκα εκατομμύρια που έδωσε το Αμβούργο και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-21 και λόγω τραυματισμών και με τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό άρχισε να θυμίζει τον… δολοφόνο Μπεργκ της Χρόνιγκεν, ενώ γίνεται αναφορά και στον τραυματισμό του στον ώμο που του έκοψε τη φόρα που είχε στο ξεκίνημα της σεζόν!
 

Για τον Σλοβάκο μέσο του Δικέφαλου του Βορρά γίνεται λόγος για τα προβλήματα πειθαρχίας στα τέσσερα χρόνια που ήταν στη Νυρεμβέργη και παρά το γεγονός ότι είχε κάποιες καλές εμφανίσεις, οι συχνές αποβολές του ήταν ένα θέμα.
 

Θέμα θα μπορέσει να γίνει για έναν μεγαλύτερο σύλλογο, προσθέτει το κείμενο, αν το (δεξί) φτερό του ΠΑΟΚ συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα…

Πηγή: www.e-soccer.gr



http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: