Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Ο άλλοτε «πάνθηρας» Γιώργος Απέγητος, νέος εμπορικός διευθυντής της «ACM Christofides Ltd»

Το όνομα του Γιώργου Απέγητου, όλο και κάτι θα θυμίζει στους φίλους του Πανιωνίου. 

Ο άλλοτε αντιπρόεδρος της νεοσμυρνιώτικης ΠΑΕ, μπορεί να έριξε «μαύρη πέτρα» στην Ελλάδα και γενικότερα στο ποδόσφαιρο, ωστόσο εσχάτως παίζει… μπάλα σε άλλο «γήπεδο».


Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι, ένα χρόνο από την στιγμή που ανέλαβε την θέση του αντιπροέδρου στην ΠΑΕ Πανιώνιος, ο Γιώργος Απέγητος (διακρίνεται αριστερά στην φωτογραφία, με τον άλλοτε τεχνικό του Πανιωνίου Εμίλιο Φερέρα) αποφάσισε να παραιτηθεί (τον Νοέμβριο του 2009) για λόγους επαγγελματικούς και προσωπικούς.
 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της κυπριακής ιστοσελίδας sigmalive.com από την 1η Ιανουαρίου, ανέλαβε καθήκοντα ως εμπορικός διευθυντής στην εταιρεία «ACM Christofides Ltd», που εισάγει και διανέμει στην κυπριακή αγορά σειρά καταναλωτικών προϊόντων, όπως το γνωστό ουίσκι Famous Grouse και η βότκα Stolichnaya.
 

Αναλυτικά το σχετικό ρεπορτάζ: «Από την 1η Ιανουαρίου, ο Γιώργος Απέγητος, ανέλαβε καθήκοντα ως εμπορικός διευθυντής στην εταιρεία ACM Christofides Ltd, εταιρεία που ιδρύθηκε από τον παππού του Ανδρέα Χριστοφίδη.
 

Η εταιρεία ACM Christofides εισάγει και διανέμει στην κυπριακή αγορά σειρά καταναλωτικών προϊόντων, όπως το γνωστό ουίσκι Famous Grouse και η βότκα Stolichnaya.
 

Ο Γιώργος Απέγητος σπούδασε στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα έλαβε πτυχίο Διεθνών Σχέσεων και Ιστορίας από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης, στη Μασαχουσέτη. Από το ίδιο πανεπιστήμιο έλαβε μεταπτυχιακό στις διεθνείς σχέσεις.

Θα πρέπει ακόμη να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Απέγητος είναι μέλος σε διάφορα διοικητικά συμβούλια εταιρειών τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα».


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: