Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Τσιρίλο καλεί Κουτσιανικούλη! - Η πρόταση της Ρετζίνα με κομιστή τον «σέξι Μπρούνο»/ Παράταση μεταγραφών για τους παίκτες του ΟΦΗ στο βάθος του ορίζοντα!


















Τελειώνουν τα credits του ΟΦΗ στο «survivor» της Superleague. 

Η… καμπάνα της Superleague για αφαίρεση άλλων τεσσάρων βαθμών (που έρχονται να προστεθούν στο -6 από την υπόθεση του Αλεξάντερ Πέσιτς) και ο μη ορισμός του κυριακάτικου (1/2) αγώνα με τον Ατρόμητο, ίσως και να αποτελεί την χαριστική βολή στην κρητική ομάδα.
 

Μπορεί στο Ηράκλειο να μην πετούν «λευκή πετσέτα» και να υποστηρίζουν ότι θα προχωρήσουν σε έφεση κατά της απόφασης της Superleague, ωστόσο κακά τα ψέματα, εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, η κατάσταση δείχνει μάλλον μη αναστρέψιμη.
 

Την ίδια στιγμή οι παίκτες που έχουν παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας, μπαίνουν πλέον στη διαδικασία να αναζητούν νέα ποδοσφαιρική στέγη, λίγες ημέρες πριν από την εκπνοή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Αν και στην προκειμένη περίπτωση και ειδικά για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ σε περίπτωση απόσυρσης ( α λα…Νίκη Βόλου) της κρητικής ομάδας από το πρωτάθλημα, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, θα δοθεί μια έξτρα προθεσμία 10-15 ημερών προς ανεύρεση καινούργιας ομάδας.
 

Στο συγκεκριμένο target group, ανήκει και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. 

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός ψάχνεται εντός και εκτός συνόρων, έχοντας ήδη γίνει αποδέκτης πρότασης από την ιταλική Ρετζίνα με «κομιστή» τον Μπρούνο Τσιρίλο!
 

Να θυμίσουμε πως ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ επέστρεψε για τέταρτη φορά στην καριέρα του στην Ρετζίνα, έπειτα από την ολοκλήρωση της θητείας του στην Ινδία.
 

Ο σέξι Μπρούνο δέχτηκε να βοηθήσει σε μια δύσκολη περίοδο, αφού η Ρετζίνα κινδυνεύει να πέσει από την τρίτη στην τέταρτη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, όντας έπειτα από την συμπλήρωση 22 αγωνιστικών (επί συνόλου 38) στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 11 βαθμούς.

Ο Τσιρίλο που δηλώνει τρελά ερωτευμένος με την Ρετζίνα (όπου ειρήσθω εν παρόδω αγωνίζεται και ο επίσης δικός μας Βασίλης Καραγκούνης) προσέγγισε τον Κουτσιανικούλη και του πρότεινε να μετακομίσει στη γειτονική χώρα. 


Και όχι με κανένα συμβόλαιο των «τρεις και εξήντα» δεδομένου πως η πρόταση ξεπερνούσε στο οικονομικό σκέλος τα 50 χιλιάρικα!
 

Από την πλευρά του, ο «Κούτσια» ευχαρίστησε τον παραλίγο συμπαίκτη του στον ΟΦΗ Τσιρίλο κι έβαλε στο αρχείο την πρόταση από την ομάδα της Καλαβρίας.

 

 
ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (30/1)


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: