Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Βαρ (Τζαν) δάρης στον Πειραιά! - Οι διαπραγματεύσεις ΠΑΟΚ - Τζανδάρη και η «σφήνα» του Ολυμπιακού!












Ποιος να΄το λεγε στον ΠΑΟΚ πως θα έφτανε στο σημείο να γίνει κοτζάμ σίριαλ η υπόθεση επέκτασης του συμβολαίου του Φάνη Τζανδάρη των 840 ευρώ (!). 

Χρήματα που αντιστοιχούν στο μηνιαίο μισθό του 21χρονου μέσου ο οποίος «μπουσούλησε» στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και πήρε προαγωγή για την πρώτη ομάδα. Τα δεδομένα της υπόθεσης, είναι λίγο έως πολύ γνωστά μέχρι τώρα.
 

Ο ΠΑΟΚ έχει προτείνει νέο τετραετές συμβόλαιο με αποδοχές που θα ξεκινούν από τις 70.000 ετησίως και θα ανεβαίνουν ανά 10.000 ευρώ κάθε χρόνο (80-90-100.000 ευρώ) χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους συμμετοχών. 
 

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή έχει απορρίψει την συγκεκριμένη πρόταση, χωρίς πάντως να υπάρχει ο κίνδυνος άμεσης αποχώρησης από την Τούμπα, δεδομένου πως το συμβόλαιό του δεν λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά τον Ιούνιο του 2016. 
 

Στη Σαλονίκη κυκλοφορεί πως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι όχι απλά θυμωμένοι και εκνευρισμένοι, αλλά έξαλλοι με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή Γιάννη Ευαγγελόπουλο.
 

Βλέπετε, σαν να μην έφτανε το «όχι» στην πρόταση επέκτασης του συμβολαίου και την φημολογία που έχει αναπτυχθεί περί «σφήνας» του Ολυμπιακού στις διαπραγματεύσεις ΠΑΟΚ – Τζανδάρη, στα αυτιά των παροικούντων την Τούμπα έφτασε και η πληροφορία περί ραντεβού που φέρεται να΄χε ο agent Ευαγγελόπουλος με επιτελικό στέλεχος των «ερυθρόλευκων» με κεντρικό θέμα συζήτησης τον νεαρό μέσο, κάτι που όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε ήρθε και… έδεσε το γλυκό!
 

Γι΄αυτό και στον ΠΑΟΚ επιχειρούν στο νέο κύκλο συζητήσεων με τον Τζανδάρη να στείλουν στην… εξέδρα τον εκπρόσωπο του και να «παίξουν μπάλα» απευθείας μαζί του.
 

Ετσι ώστε να διαπιστώσουν αν όσα τους μετέφερε ο μάνατζερ του συμβαδίζει 100% με τα «θέλω» και γενικότερα τις προθέσεις του ποδοσφαιριστή.  Εάν ο νεαρός μέσος εκπέμψει σε άλλο μήκος κύματος από τον μάνατζερ του, τότε η υπόθεση θα πάρει άλλη τροπή. 

Σε διαφορετική περίπτωση θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, οπότε και θα φανεί αν πράγματι πίσω από τον πειραιώτικο «καπνό» υπάρχει και μεταγραφική «φωτιά» δια… χειρός Ολυμπιακού!

 

Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (31/12)


http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: