Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Τον «κατεψυγμένο» Ντάρσι Νέτο θυμήθηκε κι απέκτησε η Βέροια μαζί με τον... καλοκαιρινό Μαραγκό!

Τι κι αν ο παλιόφιλος (άλλοτε παίκτης του Αρη) Ντάρσι Νέτο αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε επίσημο παιχνίδι στη χώρα του με τη φανέλα της Μπάχια τον Οκτώβριο του 2013!


Η Βέροια όχι μόνο θυμήθηκε τον 34χρονο Βραζιλιάνο δεξιοπόδαρο μπακ – χαφ, αλλά την Τρίτη (27/1) ανακοίνωσε την απόκτηση του «πακέτο» με εκείνη του... καλοκαιρινού Στέλιου Μαραγκού.

Το μεγάλο διάστημα αποχής από την ενεργό δράση δεν λειτούργησε αποτρεπτικά για τη «βασίλισσα του βορρά» στην υπόθεση της μεταγραφής του Νέτο.
 

Ο Βραζιλιάνος έπαιξε την πενταετία 2007-12 στον Αρη έχοντας συνολικά 167 συμμετοχές και 14 γκολ. 

Εν συνεχεία επαναπατρίστηκε για λογαριασμό της Μπάχια έχοντας παίξει για τελευταία φορά σε επίσημο ματς τον Οκτώβριου του ΄13 (!) και παραμένοντας από έκτοτε εκτός δράσης.
 

«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 34χρονου ποδοσφαιριστή Darcy Dolce Neto» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ με τον παίκτη να δηλώνει μετά τις υπογραφές: «Η επιστροφή μου στην Ελλάδα με χαροποιεί ιδιαίτερα. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την νέα μου ομάδα στην επίτευξη των στόχων της».

Στο μεταξύ επισπεύστηκε η διαδικασία μετακόμισης του Στέλιου Μαραγκού στη Βέροια. 


Ο 26χρονος αμυντικός μέσος είχε «κλειστεί» εν όψει καλοκαιριού, ωστόσο έπειτα από συμφωνία με την Κέρκυρα άλλαξε την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ποδοσφαιρική στέγη.

Η ανακοίνωση:
 

«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου 

ποδοσφαιριστή Στέλιου Μαραγκού. O ποδοσφαιριστής βρέθηκε πριν από λίγο στα γραφεία της "Βασίλισσας" και υπέγραψε το συμβόλαιό του. 

Μετά την υπογραφή δήλωσε τα εξής: "Είμαι χαρούμενος πού ήρθα στην ομάδα που ανδρώθηκε ο πατέρας μου.Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας πού με εμπιστεύτηκαν.Τα υπόλοιπα στο γήπεδο."». 



http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: