Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

 Καλί, σαν να λέμε …Μαραγκός! – Με το ίδιο μεταγραφικό «νόμισμα» πάει να απαντήσει η Κέρκυρα στη Βέροια!










Η «μόδα» των καλοκαιρινών μεταγραφών μέσα στην… καρδιά του χειμώνα, αφήνει το αποτύπωμά της (και) στο σουπερλιγκάτο παζάρι του φετινού Ιανουαρίου.
 

Ο πρώτος… διδάξας Παναθηναϊκός εξασφάλισε τα δικαιώματα του προσεχώς ελεύθερου Νίκου Καλτσά απ΄τη Βέροια κι αυτό το μεταγραφικό deal - όπως αποδείχτηκε - έβαλες ιδέες στους ανθρώπους της ημαθιώτικης ομάδας. Αποτέλεσμα…;
 

Η Βέροια κινούμενη στα χνάρια του «τριφυλλιού» φρόντισε να κλείσει από τώρα για το ερχόμενο καλοκαίρι τον Στέλιο Μαραγκό απ΄την Κέρκυρα.
 

Ως γνωστόν κι όπως ανακοίνωσε η «βασίλισσα του βορρά», ο 26χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών συνεχίζοντας να αγωνίζεται με τη νησιώτικη ομάδα μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν οπότε και λήγει η συνεργασία τους.
 

Και για να λέμε και να γράφουμε τα πράγματα με το όνομά τους, η μεταγραφή σε καλοκαιρινό φόντο του «Φαίακα» Μαραγκού στη Βέροια, «τσαλάκωσε» πολλές χορδές στο νησί του Ιονίου. 

Γι΄αυτό και στην Κέρκυρα διερευνούν την προοπτική να απαντήσουν με το ίδιο… νόμισμα στους Ημαθιώτες. Πώς μπορεί να γίνει αυτό;
 

Με την απόκτηση του προσεχώς ελεύθερου Σιρίλ Καλί, έξι μήνες πριν από την λήξη του συμβολαίου του με την Κέρκυρα!
 

Φυσικά και δεν γίνεται τυχαία η αναφορά στο όνομα του 31χρονου Γάλλου αμυντικού. 

Στην Κέρκυρα έχουν ήδη συζητήσει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή την προοπτική της μελλοντικής συνεργασίας τους, αρχής γενομένης από το προσεχές καλοκαίρι και το θέμα παραμένει ανοιχτό.
 

Για να μην παρεξηγούμαστε δεν υπάρχει καμία συμφωνία, ωστόσο Κέρκυρα και Καλί βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο.
 

Καλό θα΄ταν μια φορά να αποθηκεύσουμε τις συγκεκριμένες επαφές, διότι κάλλιστα μπορεί να τις βρούμε μπροστά μας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Γάλλος στόπερ έχει φάει με το… κουτάλι τα ελληνικά γήπεδα αγωνιζόμενος σε Καλαμάτα, Αστέρα Τρίπολης, Βέροια, Λάρισα Πανσερραϊκό, Παναιτωλικό.
 

Παρεμπιπτόντως, στις Σέρρες δεν συνυπήρξε με τον νυν τεχνικό της Κέρκυρας Μιχάλη Γρηγορίου, αφού ο Ελληνας τεχνικός δεν καθόταν στον πάγκο των «λιονταριών» τη διετία (2008-10) της θητείας του στην μακεδονική ομάδα. 

 

Πηγή: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ των σπορ» (10/1)

http://ahyaluronic.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: