Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Αγγελος - 2016 και Εθνική ομάδα! / Το «οφ δε ρέκορντ –report» για τον επόμενο πάγκο του Αναστασιάδη











Η ζωή συνεχίζεται για όλους, έπειτα από το άδοξο και πρόωρο τέλος της συνεργασίας του Αγγελο Αναστασιάδη με τον ΠΑΟΚ. 

Και για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που ήδη πορεύεται με τον επανακάμψαντα Γιώργο Γεωργιάδη στον πάγκο και για τον Μακεδόνα κόουτς, που όταν δεν ασχολείται με την προπονητική, «παίζει μπάλα» στο δικό του… γήπεδο στους Νέους Επιβάτες, ασχολούμενος με το αγρόκτημα που διατηρεί στην οικεία του. 

Για όσους τυχόν δεν το γνωρίζουν να θυμίσω πως ο 63χρονος προπονητής καλλιεργεί διαφόρων ειδών ζαρζαβατικά και φοβερό τσίπουρο για οικεία χρήση. 

Κι αν το παραδοσιακό fan club του Αγγελου στην Σαλονίκη ξενέρωσε με το πρόωρο game over της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, το ερώτημα που θα… βασανίζει από δω και πέρα τα μέλη του είναι το εξής: πότε θα επιστρέψει ο Αναστασιάδης στους πάγκους και για ποια ομάδα…;

Ξεκάθαρη απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα δεν υπάρχει, καθώς ουδείς μιλάει με την…Πυθία σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό ντουνιά. 

Εκείνο πάντως που αξίζει να σημειωθεί είναι πως κάποιοι 
(λίγοι και διαλεγμένοι) που ακόμη και αυτές τις δύσκολες ώρες διατηρούν απευθείας επικοινωνία με τον Αγγελο, βλέπουν στο πρόσωπό του τον επόμενο ομοσπονδιακό τεχνικό στην μετά – Μαρκαριάν εποχή κι αυτό είναι ένα σενάριο που το συζητούν στις «οφ δε ρέκορντ» συζητήσεις τους με τον έμπειρο τεχνικό.

Ο Ουρουγουανός κόουτς ανέλαβε την Εθνική μας ομάδα σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, ίσως την χειρότερη τα τελευταία δέκα και πλέον χρόνια. 

Οι ελπίδες πρόκρισης για την τελική φάση του Euro 2016 έπειτα από την… λαίλαπα – Ρανιέρι είναι ελάχιστες, την στιγμή που το συμβόλαιο του Μαρκαριάν με την ΕΠΟ έχει ισχύ ως το τέλος του 2015. 

Η συμφωνία θα επεκταθεί μέχρι τον Ιούλιο του 2016, σε περίπτωση πρόκρισης της Εθνικής Ομάδας στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στα γήπεδα της Γαλλίας το καλοκαίρι του 2016. 

Σε περίπτωση αποκλεισμού της Εθνικής ο φάκελος του Αναστασιάδη θα βγει ξανά από το συρτάρι του Γιώργου Καραγκούνη, ο οποίος παρά τις τιτάνιες προσπάθειες που κατέβαλλε να «ψήσει» τον έμπειρο τεχνικό να φορέσει την «γαλανόλευκη» φόρμα μετά το «διαζύγιο» με τον Ρανιέρι δεν τα κατάφερε, λόγω της τότε συνεργασίας του Αγγελου με τον ΠΑΟΚ. 

Όπως όμως στη ζωή, έτσι και στο ποδόσφαιρο πολλάκις επιβεβαιώνεται το σοφό δόγμα, «ποτέ δεν είναι αργά»!




ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (19/3)




http://bestreaction.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: