Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Η agent Ναταλία και ο ΠΑΟΚ! - Τα «κονέ» της ρωσίδας μάνατζερ με τον Κριστιάν Νομπόα και τον άλλοτε «Σαλονικιό» Γκέρμαν Τσιστιακόφ








Διαβάστε στην στήλη «Η ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΑΤΖΕΝΤΗΔΩΝ»


Μικρός, πολύ μικρός ο κόσμος του ποδοσφαίρου.

 Όταν ο ΠΑΟΚ έφερνε τον Κριστιάν Νομπόα στην Θεσσαλονίκη τον περασμένο Γενάρη, ολόκληρη η πιάτσα έκανε άνω κάτω τον κόσμο προκειμένου να μάθει όλες εκείνες τις backstage λεπτομέρειες που οδήγησαν τον 30χρονο ποδοσφαιριστή στην Τούμπα.... 

Τότε λοιπόν κυκλοφόρησε πως την μανατζερική «εργολαβία» της μεταγραφής του Νομπόα στον ΠΑΟΚ, ανέλαβε ο Ελληνας μάνατζερ Γιώργος Φούγιας σε συνεργασία με τον ξένο συνάδελφό του και ατζέντη Γκάμπι Φλόρια. 

Ωστόσο, ο νέος άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» τυγχάνει να γνωρίζεται με ένα μανατζερικό πρόσωπο γνώριμο στα ελληνικά δημοσιογραφικά γραφεία και όχι μόνο. Και το όνομα αυτής Ναταλία Κουροέντοβα. 

Πρόκειται για την Ρωσίδα μάνατζερ και εκπρόσωπο του Πελέ που έτρεξε την υπόθεση της μεταγραφής του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή από τον Εργοτέλη στον Ολυμπιακό την περασμένη σεζόν.

Μέλος του γραφείου «Gestifute» το οποίο έχει επικεφαλή τον… χρυσοδάκτυλο ατζέντη Ζόρζε Μέντες.

Παρεμπιπτόντως και έτσι για να πάρετε μια γεύση για την δυναμική του εν λόγω γραφείου, φτάνει να ξέρετε πως με καθαρά κέρδη το χρόνο της τάξεως άνω των 200 εκατομμυρίων ευρώ (!) διατηρεί ανοιχτή γραμμή και επαφές  με τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης.

Ο Ζόρζε Μέντες, δεν λαμβάνει ποτέ ποσοστά από τα συμβόλαια των παικτών (όπως συμβαίνει με τους υπόλοιπους συναδέλφους του) παρά μονάχα από τις μεταγραφές. 

Για παράδειγμα από τα 94 εκατομμύρια ευρώ του μεταγραφικού deal του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ, τα δέκα «χαρτιά» κατέληξαν στον Πορτογάλο μάνατζερ.!

Η Κουροέντοβα λοιπόν τυγχάνει να γνωρίζεται πολύ καλά με τον Νομπόα από την εποχή που ο τελευταίος αγωνιζόταν στην Ρούμπιν Καζάν. 

Μάλιστα στην σελίδα της ρωσίδας μάνατζερ στο Facebook, υπάρχει η φωτογραφία που βλέπετε τραβηγμένη τον Σεπτέμβριο του 2008. 

Η σχέση με τον Τσιστιακόφ

Η Ναταλία Κουροέντοβα γνωρίζεται πολύ καλά εκτός από τον Νομπόα και με τον συμπατριώτη της και άλλοτε στρατηγικό σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γκέρμαν Τσιστιακόφ, από τότε που ο τελευταίος προσέφερε τις υπηρεσίες του στην Ανζί. 

Για την ιστορία μάλιστα, ο συνδετικός κρίκος που έφερε πιο κοντά στο παρελθόν την Ρωσίδα μάνατζερ με τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ, ήταν ένας κοινός τους φίλος οικονομολόγος από τη Μόσχα. Καμία σχέση με το χώρο του ποδοσφαίρου…   

Όλα αυτά φυσικά και για να μην παρεξηγηθούμε δεν σημαίνουν πως η Κουροέντοβα έβαλε το… χεράκι της για την μεταγραφή του Νομπόα στον ΠΑΟΚ.

Αλλα όσο να΄ναι κάτι ο νταβάριτς και άλλοτε ΠΑΟΚτσής Τσιστιακόφ κάτι τώρα ο Νομπόα φέρνουν όσο να΄ναι την Ρωσίδα πιο… κοντά (έστω και νοερά) με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μικρός, πολύ μικρός ο κόσμος του ποδοσφαίρου.    


http://bestreaction.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: