Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Ο Γιαννιώτας, ο ΠΑΟΚ και οι…πλερέζες!











Κυκλοφόρησε την Τετάρτη (4/3) πως υπήρχε σοβαρό θέμα του ΠΑΟΚ με τον Γιάννη Γιαννιώτα και τώρα που δεν υπάρχει Βρύζας στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή Πολ Κουτσολιάκος κατέβασε… πλερέζες βγάζοντας από το συρτάρι το plan B σχετικά με τον επόμενο σταθμό του 22χρονου ποδοσφαιριστή. 

Ο Βρύζας βεβαίως, εξακολουθεί να υπάρχει στον ΠΑΟΚ και παραμένει αμφίβολο αν τελικά θα φύγει, δεδομένου πως παραμένει ανοιχτή η προοπτική να παραμείνει σύμβουλος του Ιβάν Σαββίδη, σε μια θέση σαφώς λιγότερο εκτεθειμένη στα φώτα της δημοσιότητας από την αντίστοιχη του τεχνικού διευθυντή. 

Οσο για το σοβαρό θέμα μεταξύ Γιαννιώτα και ΠΑΟΚ…; Ετσι ακριβώς είναι. Υπήρχε και υπάρχει σοβαρότατο θέμα. 


11/2
Και επειδή η επανάληψη ήταν και παραμένει η μητέρα της μάθησης, θυμίζω τι ακριβώς έγραφε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στις 11 Φεβρουαρίου: «ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, κινούμενος αθόρυβα, αλλά πολύ δυνατά για την επίτευξη συμφωνίας με τον Γιαννιώτα, προτού το καλοκαίρι πλακώσει… πελατεία. 

Όχι μόνο γερμανική αλλά και ελληνική, δεδομένου πως το όνομα του εν λόγω ποδοσφαιριστή, ουδέποτε έπαψε να προφέρεται στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού».


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (5/3)


http://bestreaction.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: