Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Ανοιχτή η πόρτα της Εθνικής Μεξικού για τον... fit Πουλίδο




Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα δεχτεί υποδείξεις για το ποιους ποδοσφαιριστές θα καλέσει στην Εθνική έκανε ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Μεξικού, Μιγκέλ Ερέρα, με αφορμή τις επικείμενες κλήσεις για τα φιλικά με Εκουαδόρ (28/03) και Παραγουάη (31/03). 


«Είναι παράλογο να λένε ότι θα μου πουν ποιους παίκτες να καλέσω. Ξεχνάνε ότι ο Άλαν ήταν μέλλος της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο όταν είχε ήδη θέματα με το συμβόλαιό του». 

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή του Λεβαδειακού, Χάιμε Καστίγιο. «Ο Άλαν ήταν μέλος της ομάδας που πήρε ο Μιγκέλ Ερέρα στο Μουντιάλ, έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές και έχουν καλές σχέσεις. 

Ο Μιγκέλ είναι ένας ανεξάρτητος τύπος, που παίρνει αποφάσεις μόνος του και δεν επηρεάζεται από άλλους παράγοντες. 

Ευχόμαστε ότι η νομική αντιπαράθεσή του με την Τίγκρες δεν θα επηρεάσει καθόλου την απόφαση για το αν θα κληθεί ξανά ή όχι στην Εθνική. 

Νομίζω ότι μόλις επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και αποδείξει ξανά την ποιότητά του, θα κληθεί αμέσως στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα». 

Ο κ. Καστίγιο δήλωσε ότι οριστική απόφαση στο θέμα του –έχει πάρει προσωρινή άδεια από τη ΦΙΦΑ για να παίξει στον Λεβαδειακό- αναμένεται τον προσεχή Οκτώβριο ή Νοέμβριο, ενώ δήλωσε σίγουρος ότι ο Άλαν Πουλίδο θα κερδίσει και πάλι τη θέση του στους «Τρικολόρ» με το που θα αρχίσει να αγωνίζεται. 

«Από τη στιγμή που υπέγραψε με την ομάδα είναι πολύ χαρούμενος και τώρα μπορεί να πάρει επίσημα μέρος στις προπονήσεις, αν και σε θέμα φυσικής κατάστασης, είναι έτοιμος γιατί προπονούνταν σε εξαιρετικές συνθήκες στο Μιλάνο. 

Τώρα, είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση από ό,τι όταν έφυγε από την Τίγκρες».


ΠΗΓΗ: www.e-soccer.gr


http://bestreaction.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: