Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Πλήρης επιβεβαίωση (και) για το νέο συμβόλαιο του Χογκ στην Καλλονή!











Δύο στα δύο μετράει ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στις αποκαλύψεις των… σιωπηρών ανανεώσεων συμβολαίων που αρέσκεται να επιδίδεται η Καλλονή την φετινή σεζόν. 


Κάνοντας το σχετικό rewind να θυμίσω πως η στήλη αποκάλυψε στις 12 Δεκεμβρίου το νέο συμβόλαιο (μέχρι το καλοκαίρι του ΄16) του Πολ Κεϊτά με την νησιώτικη ομάδα. 



Στις 22 Δεκεμβρίου έγραψα στο «Marca – SL» για την σιωπηρή συμφωνία (και) με τον Αντριου Χογκ αναφορικά με την διετή επέκταση της συνεργασίας με τις «σαρδέλες». 

Εσχάτως ο διεθνής Μαλτέζος τερματοφύλακας μιλώντας στους «TimesofMalta» επιβεβαίωσε το σχετικό ρεπορτάζ, κάνοντας λόγο για νέο διετές συμβόλαιο με τις «σαρδέλες». 


Σε όλα αυτά όμως υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια που δύναται να κάνει την διαφορά και την οποία αποκάλυψε η στήλη στις 24 Μαρτίου. Ποια είναι αυτή…;  

Σε περίπτωση που ο Χογκ γίνει αποδέκτης πρότασης από άλλη ομάδα που του κάνει «κλικ», τότε έχει την δυνατότητα μέχρι κάποιο συγκεκριμένο χρονικό όριο να σπάσει την προφορική συμφωνία του με την Καλλονή και να σηκώσει άγκυρα από την Μυτιλήνη με προορισμό άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες. 

    
ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (18/4)





Δεν υπάρχουν σχόλια: