Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

«Κίτρινη κάρτα» της Ξάνθης στον Μαρκαριάν

Η επόμενη μέρα της «λευκής» ισοπαλίας της εθνικής ομάδας στην Βουδαπέστη με την Ουγγαρία βρήκε την μισή Ελλάδα να κάνει λόγο για αγωνιστική βελτίωση έπειτα από την «λαίλαπα» Ρανιέρι και την άλλη μισή να κρίνει τον Σέρχιο Μαρκαριάν σχετικά με τις κλήσεις των διεθνών και τις αλλαγές που έκανε ή δεν έκανε. 


Σε κάθε περίπτωση όλοι συμφωνούν πως ο λόγος που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν κέρδισε, οφείλεται κυρίως στην απουσία ενός γκολτζή. 

Διότι ναι μεν ο Κλάους έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης, ωστόσο η εμφάνισή του πέρασε μάλλον απαρατήρητη απονευρώνοντας σε τεράστιο βαθμό την γραμμή κρούσης της εθνικής. 

Βαρύς και ανύπαρκτος ο διεθνής επιθετικός έκανε πολλούς να βγάλουν «κίτρινη κάρτα» στον Μαρκαριάν για το γεγονός ότι απόντος του τραυματία Μήτρογλου δεν κάλεσε στην Εθνική ομάδα τον Παντελή Καπετάνο που και σε πολύ καλή φόρμα βρίσκεται και εξαιρετική επαφή διατηρεί με τα δίχτυα με τη φανέλα της Ξάνθης την τρέχουσα σεζόν. 

Και η πρώτη κίτρινη (έστω και… αόρατη) με αποδέκτη τον ομοσπονδιακό τεχνικό βγήκε από τους ανθρώπους της Ξάνθης, οι οποίοι θεωρούσαν και θεωρούν (πολύ περισσότερο μετά τη «μάχη» της Βουδαπέστης) πως ο Καπετάνος αξίζει να βρίσκεται στην «γαλανόλευκη» αποστολή. 

Οσο για τον έμπειρο επιθετικό...; Περιμένει το προσκλητήριο του παλιόφιλου (απ΄την παλιά κοινή θητεία τους στον Ηρακλή) Μαρκαριάν στις επόμενες κλήσεις.


http://bestreaction.gr/







Δεν υπάρχουν σχόλια: