Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Ιλια Ιβιτς για τη Βέροια! / Η νέα υποψηφιότητα στο τραπέζι της «βασίλισσας του βορρά» για το πόστο του τεχνικού διευθυντή











Η εύρεση νέου προπονητή μάλλον εμπεριέχει μικρότερο συντελεστή δυσκολίας την σήμερον ημέρα στον χάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου, συγκριτικά με την «ανακάλυψη» καινούργιου τεχνικού διευθυντή. 

Και για του λόγου το αληθές παρακαλώ, δεν έχει κανείς παρά να απευθυνθεί στον Θόδωρο Καρυπίδη. 

Όχι ένα, αλλά δύο «όχι» έχει μαζέψει μέχρι σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βέροιας, στις κρούσεις που έκανε για λογαριασμό της μακεδονικής ομάδας σχετικά με το πόστο του τεχνικού διευθυντή. 

Χρονικά η πρώτη «πόρτα» έπεσε δια χειρός Νίκου Νταμπίζα (όπως αποκάλυψε ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» στις 18 Μαρτίου) και η δεύτερη από τον Ζήση Βρύζα.

Αμφότεροι αρνήθηκαν να φορέσουν το κοστούμι που άφησε ο Κίκε Ερνάντεθ αποχωρώντας από την «βασίλισσα του βορρά» και κατά συνέπεια εξακολουθεί να αναζητείται ο επόμενος τεχνικός διευθυντής.

Όχι εκτός, αλλά αποκλειστικά εντός Ελλάδας – τουλάχιστον επί του παρόντος – δεδομένου πως επιθυμία του μεγαλομετόχου της Βέροιας είναι να πρόκειται για ένα πρόσωπο που θα γνωρίζει άριστα την ελληνική πραγματικότητα και συν τοις άλλοις, θα διαθέτει ένα τέτοιο βιογραφικό που θα κάνει «γκελ» στις αγορές και θα ανοίγει πιο εύκολα πόρτες στις μεταγραφικές περιόδους. 

Μια φορά εκείνο που κάνει «γκελ» εντός των τειχών της ημαθιώτικης ομάδας, είναι το όνομα Ιβιτς. 

Διότι εκτός από τον Βλάνταν ο οποίος παραμένει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την θέση του προπονητή και μάλλον είναι καθαρά θέμα χρόνου να σηκώσει μανίκια, πολλοί είναι εκείνοι στη Βέροια που θα ήθελαν τον αδερφό του Ιλια στο πόστο του τεχνικού διευθυντή. 

Βλέπετε ο Ιλια Ιβιτς άλλοτε sports director της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού και την εμπειρία της συγκεκριμένης θέσης διαθέτει και «κονέ» στις αγορές που θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμα στη Βέροια. 

Από κει και πέρα βέβαια το ερώτημα που προκύπτει είναι κατά πόσο είναι διατεθειμένος ο Ιλια να απαρνηθεί τον ρόλο του μάνατζερ με τον οποίο πορεύεται τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να αναλάβει αποκλειστικά καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στη Βέροια. 

Σημειωτέον πως  εκτός από τις συχνές παρουσίες στα φετινά παιχνίδια της Βέροιας, διατηρεί άριστη σχέση με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και μάλιστα συχνά πυκνά οι δύο άνδρες γευματίζουν παρέα στην Αθήνα. Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε! 



ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (4/4)





Δεν υπάρχουν σχόλια: