Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Τα φιλαράκια και ο «τελικός» της Νέας Σμύρνης!


Όχι πως δεν το έβλεπε το έργο ο Μαρίνος Ουζουνίδης. 

Από την στιγμή που πάτησε το πόδι του στη Νέα Σμύρνη, έχει… μαλλιάσει η γλώσσα του να λέει ξανά και ξανά στους παίκτες του πως η υπόθεση της σωτηρίας θα κριθεί πάνω στο νήμα. 


Υπό αυτό το πρίσμα ο κυριακάτικος(10/5) «τελικός» που περιμένει τον Πανιώνιο κόντρα στον ΠΑΟΚ, ήταν αναμενόμενος - βάση προγράμματος – για τον τεχνικό των «κυανέρυθρων». 

Όχι πάντως πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση, δεν εμπεριέχει ξεχωριστές ιδιαιτερότητες, που όσο να΄ναι θα… μπερδέψουν τα συναισθήματα και θα προσφέρουν ξεχωριστό χρώμα στην αναμέτρηση. 

Ας όψεται η παρουσία του Γιώργου Γεωργιάδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ουζουνίδης και «Γου Χου» έχουν φάει ψωμί και αλάτι στον Παναθηναϊκό, την εποχή που κυκλοφορούσαν με τα εξάταπα στα πόδια. 

Οι δύο προπονητές από τότε διατηρούν άριστες σχέσεις, ωστόσο η ποδοσφαιρική μοίρα τους φέρνει αντιμέτωπους την προσεχή Κυριακή σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο για τον Πανιώνιο και με βαθμολογικό ενδιαφέρον (και) για τον ΠΑΟΚ, στην προσπάθειά των Θεσσαλονικιών για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα πλέι οφ που θα ακολουθήσουν μετά την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. 

Οι δύο κόουτς καλούνται να «πνίξουν» τα όποια συναισθήματα και την φιλία τους και ο κάθε ένας να πράξει το καλύτερο για την ομάδα του. 

Σημειωτέον πως ο Ουζουνίδης ανέκαθεν θεωρούσε πως ο «ΓΧ» έχει όλα τα φόντα να κάνει καριέρα προπονητή και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, κάτι που είχε επισημάνει και δημοσίως μετά το τέλος του περυσινού μεταξύ τους αγώνα, την εποχή που φορούσε την προπονητική φόρμα του Εργοτέλη, δηλώνοντας: 

«Είμαστε φίλοι και πρώην συμπαίκτες. Έχει την περσινή εμπειρία και αυτό είναι σημαντικό για την προσπάθεια του και φέτος. Ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερο υλικό φέτος. Πλέον είναι πιο έμπειρος και αυτό θα τον βοηθήσει σημαντικά». 





Δεν υπάρχουν σχόλια: