Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Κρούση της Μπριζ για τον Κεϊτά!/ Η προσφορά της βελγικής ομάδας, η γαλλική έρευνα και το προεδρικό…τάξιμο για τον Σενεγαλέζο μέσο της Καλλονής











Επειτα από την καθιέρωση της στη μεγάλη κατηγορία (Superleague) του ελληνικού πρωταθλήματος, σειρά φαίνεται πως θα πάρει το προσεχές καλοκαίρι και η πρώτη «υπερήφανη πώληση» για την Καλλονή. 

Βλέπετε, υπάρχει ένας παίκτης στο ρόστερ της νησιώτικης ομάδας που κάνει «γκελ» στις αγορές (εντός και εκτός Ελλάδας) και μάλλον είναι θέμα χρόνου να σηκώσει άγκυρα από την Μυτιλήνη. Οσο για το νέο του ποδοσφαιρικό προορισμό…; Εδώ είναι που αρχίζουν τα δύσκολα.

Προτού περάσω στο «παρασύνθημα» του ρεπορτάζ, καλό θα΄ταν να θυμηθούμε τι έγραφα την Πέμπτη (2/4) σε αυτήν εδώ την στήλη, έτσι το απαραίτητο «ζέσταμα»: 

«Μπορεί το shopping της Μπριζ από την ελληνική αγορά να μην την δικαίωσε σε βάθος χρόνου, αν κρίνουμε από τους Φουρλάνο, Βλάχο και Διούδη οι οποίοι πέρασαν και δεν ακούμπησαν, ωστόσο οι Βέλγοι επιμένουν ελληνικά.

Αν και ο νέος παίκτης που έχουν βάλει στο «σημάδι» δεν είναι Ελληνας, αλλά ξένος που αγωνίζεται στην Superleague. Όχι στην Αθήνα, ούτε στην Θεσσαλονίκη, αλλά στην περιφέρεια. To be continued…». 

Αυτά έγραφα και η συνέχεια του σχετικού ρεπορτάζ περιλαμβάνει πλέον τα αποκαλυπτήρια του ποδοσφαιριστή καθώς και άλλες «ζουμερές» λεπτομέρειες. Και το όνομα αυτού, Πολ Κεϊτά. 

Μάλιστα η Μπριζ όχι απλά παρακολουθεί με ενδιαφέρον την διαδρομή του Σενεγαλέζου μέσου με τη φανέλα της Καλλονής στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, έφτασε στο σημείο να «ενοχλήσει» την Καλλονή καταθέτοντας προσφορά για την απόκτηση του 23χρονου ποδοσφαιριστή. 

Παρεμπιπτόντως, εκτός από την βελγική ομάδα για τον Κεϊτά έχει κάνει έρευνα αγοράς στη Μυτιλήνη και ένας γαλλικός σύλλογος χωρίς όμως (μέχρι σήμερα) να ΄χει φτάσει (α λα Μπριζ) στο σημείο να κάνει πρόταση αγοράς. 

Κι όπως συμβαίνει με όλους τους «πρωτάρηδες», έτσι στην Καλλονή, υπάρχει μια σύγχυση αναφορικά το ποια είναι η καλύτερη λύση: 

η πώληση του Κεϊτά σε σύλλογο του εξωτερικού ή μήπως σε μεγάλη ελληνική ομάδα που φέρεται να΄χει εξασφαλίσει από τον πρόεδρο της νησιώτικης ΠΑΕ Νίκο Μιχαλάκη τον πρώτο και τελευταίο λόγο για το μέλλον του Αφρικανού μέσου…; 

Εδώ είναι που αρχίζουν τα δύσκολα. 




ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (3/4)



http://bestreaction.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: