Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

«Οχι» του Μπάλλα στον Ατρόμητο / «Exit» και στο… βάθος Γερμανία!












Από συμβόλαια που λήγουν, άλλο τίποτα το προσεχές καλοκαίρι στον Ατρόμητο. 

Εκτός πάντως από τους πρωτοκλασάτους και πολυδιαφημισμένους Στέφανο Ναπολεόνι και Χαβιέρ Ούμπιντες, υπάρχουν και άλλοι προσεχώς ελεύθεροι.  

Ο Παναγιώτης Μπάλλας βγήκε μέσα από το «αβγό» της περιστεριώτικης ομάδας κι έφτιαξε το όνομα του αγωνιζόμενος με το αστέρι στο στήθος. 

Το φινάλε της σεζόν θα τον βρει «ελεύθερο πουλί» και ήδη «σειρήνες» από άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες έχουν αρχίσει να ηχούν στα αυτιά του 22χρονου ποδοσφαιριστή. 

Μπορεί να κυκλοφορεί πως η επέκταση της συνεργασίας με τον Ατρόμητο δεν αποτελούσε ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του Γιώργου Σπανού και του στενού συνεργάτη του και τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως αμφότεροι δεν τάχθηκαν από την πρώτη στιγμή υπέρ της παραμονή του εν λόγω ποδοσφαιριστή στο Περιστέρι. 

«Ο Μπάλλας εν ενεργεία μέλος της Εθνικής Ελπίδων και αποτελεί μέρος του project για την ανάδειξη και αξιοποίηση νέων κι Ελλήνων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες μας…» ανέφερε η ανακοίνωση του Ατρόμητου τον Μάρτιο του ΄13, διαψεύδοντας τότε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο παίκτης διατηρούσε ανοιχτό μεταγραφικό «κανάλι» με τον Παναθηναϊκό. 

Προϊόντος του χρόνου δεν διαφοροποιήθηκε η αγωνιστική εκτίμηση των ανθρώπων του Ατρόμητου στο πρόσωπο του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Εκείνο που άλλαξε είναι η απροθυμία του Μπάλλα να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο, κάτι που σύμφωνα με τις… κακές γλώσσες στη δυτική όχθη και γενικότερα στην πιάτσα, μοιραία «ψαλίδισε» τον χρόνο της συμμετοχής του την τρέχουσα σεζόν. 

Κι επειδή οι αριθμοί λένε την αλήθεια, μέχρι τώρα μετράει συνολικά 13 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη, εκ των οποίων μόλις οι δύο 90λεπτες. 

Κάτι πάντως που παραδοσιακά είθισται να συμβαίνει (ως «αντίποινα») και σε άλλες ομάδες με τους προσεχώς ελεύθερους ποδοσφαιριστές, που αρνούνται να επεκτείνουν τα συμβόλαιά τους.

Με αυτά και με αυτά ο Μπάλλας θα κυκλοφορεί ελεύθερος σε τρεις μήνες στην αγορά και ήδη δύο σουπερλιγκάτες ομάδες (Λεβαδειακός, Πλατανιάς) έχουν σπεύσει να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του. 

Ελα όμως που το δέλεαρ της μεταγραφής σε σύλλογο του εξωτερικού, ποτέ δεν έπαψε να «φτιάχνει» τον νεαρό ποδοσφαιριστή. 

Και στον μεταγραφικό ορίζοντα αρχίζει να διαφαίνεται η προοπτική της μετακόμισης στη Γερμανία, δεδομένου πως και ενδιαφερόμενη ομάδα από την Τσβάιτελιγκα «παίζει» και σε καλό δρόμο βρίσκονται οι συζητήσεις. 





ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (2/4)




http://bestreaction.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: