Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Τύφλα να΄χουν οι Γκαρσία – Κάκος! – Το θερμό τετ α τετ Σαββίδη – Αναστασιάδη στα... ιδιαίτερα διαμερίσματα της Τούμπας!











Αν και σήμερα συμπληρώνεται μια εβδομάδα απ΄ την φιλική αναμέτρηση (φιλανθρωπικού χαρακτήρα) μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Euro 2004 στην Θεσσαλονίκη, η στήλη... αλίευσε από ιαματικές πηγές του Θερμαϊκού ένα εξόχως ενδιαφέρον και «ζουμερό» τετ α τετ που έλαβε χώρα στις σουίτες της Τούμπας.  

Όπως ασφαλώς θα΄χετε πληροφορηθεί την περασμένη Τετάρτη (13/5) διεξήχθη στο γήπεδο του ΠΑΟΚ η συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο του  Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και της επιθυμίας του 16χρονου Χρυσοβαλάντη να οργανώσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της αγαπημένης του ομάδας (με νυν και βετεράνους παίκτες στην σύνθεση της) και της Εθνικής που σήκωσε το ευρωπαϊκό στα γήπεδα της Πορτογαλίας το αξέχαστο καλοκαίρι του 2004.  

Στις εξέδρες βρέθηκαν, πλέον, των 12.000 φιλάθλων που συνέδραμαν με την αγορά εισιτηρίου στη στήριξη του Παιδογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.


Σημείο αναφοράς στο φιλικό αποτέλεσε η επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία στην Τούμπα και η αποθέωσή του από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, καθώς βέβαια και η αγκαλιά του Ουρουγουανού με τον Τάσο Κάκο στα αποδυτήρια πριν αρχίσει ο αγώνας, επιβεβαιώνοντας το δόγμα για τον χρόνο που γιατρεύει όλες τις πληγές!

Οι εποχές που ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κυκλοφορούσε με τα εξάταπα στα γήπεδα και έβγαζε… σπυράκια αντικρίζοντας τον άλλοτε διεθνή ρέφερι, ανήκουν πλέον στο παρελθόν. 

Να θυμίσουμε πως ο Γκαρσία διατάραξε τις σχέσεις του με τον «Ελληνα Κολίνα» έπειτα από ένα ντέρμπι Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη και την γροθιά του Ουρουγουανού στον Ντιόγκο όσο και για μια αποβολή του σε ματς με τον Παναθηναϊκό για χτύπημα στον Σιμάο.

Το θέμα μας όμως στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι ούτε ο Γκαρσία, ούτε ο Κάκος, αλλά ο Αγγελος Αναστασιάδης! 

Δύο μήνες μετά το «διαζύγιο» με τον ΠΑΟΚ, ο έμπειρος τεχνικός επέστρεψε στην Τούμπα καταφέρνοντας να «ντριμπλάρει» τα φλας των φωτογράφων. 

Ας είναι καλά η σουίτα του αδερφού του Ιβάν Σαββίδη που τον φιλοξένησε και του προσέφερε… προστασία απ΄τα «ενοχλητικά» ΜΜΕ και το «ντου» των εκπροσώπων του Τύπου.

Ο Αναστασιάδης παρακολούθησε το φιλικό παρέα με τον στενό συνεργάτη του Απόστολο Τερζή και είχε εγκάρδιο τετ α τετ με ποιον λέτε…; Ναι, με τον Ιβάν Σαββίδη. 

Μάλιστα τον θερμό εναγκαλισμό των δύο ανδρών - σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες - θα τον ζήλευαν ακόμη και οι Πάμπλο Γκαρσία και Τάσος Κάκος!

Και αν μη τι άλλο, έρχεται να επιβεβαιώσει με περίτρανο τρόπο πως οι σχέσεις Αγγελου και Ιβάν ήταν και παραμένουν άριστες, παρά το πρόωρο και άδοξο τέλος της μεταξύ τους συνεργασίας την τρέχουσα σεζόν.  

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (20/5)

Δεν υπάρχουν σχόλια: