Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Ο παλιόφιλος Λεόν, η Κέρκυρα και ο Παναθηναϊκός!

Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά στην μεταγραφική επικαιρότητα της Κέρκυρας έρχεται ο Ντιέγκο Λεόν. 



Οι Φαίακες  φέρονται να χτύπησαν την πόρτα του Ισπανού μέσου, ο οποίος αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία με τη φανέλα της νησιώτικης ομάδας την περίοδο 2012-13.

Στο νησί του Ιονίου είχαν προσεγγίσει και τον περασμένο Ιανουάριο τον Λεόν, αλλά ούτε και τότε ήταν ζεστός να επιστρέψει, ενώ την ίδια άρνηση δείχνει και τώρα στη νέα κρούση που φέρεται να δέχτηκε από την «κόμισσα».

Η ιστορική αλήθεια είναι πως ο παίκτης που αγωνίζεται την τελευταία διετία στην Κύπρο με την Νέα Σαλαμίνα, από την στιγμή που την άνοιξη του ΄13 δεν προχώρησε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την μεταξύ τους συνεργασία, έπαψε να βλέπει με ενδιαφέρον το come back στην Ελλάδα. Τι ακριβώς συνέβη τότε…;

Εκείνη την περίοδο ο τότε μεταγραφικός «ιθύνων νους» του Παναθηναϊκού Ούγκο Βαρέλα, εξέταζε διάφορα βιογραφικά παικτών.

Ενας εξ αυτών ήταν και του Ντιέγκο Λεόν! Ο Ισπανός μέσος της Κέρκυρας είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στους «πράσινους» (και περισσότερο απ΄όλους στον τότε τεχνικό των πρασίνων Φαμπρισιάνο Γκονζάλες Πενέλας ή αλλιώς Φάμπρι ) στο μεταξύ τους παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. 

Και υπό προϋποθέσεις( με βασικότερη τη μη επιστροφή του Καραγκούνη, δεδομένου πως αγωνίζονταν στην ίδια θέση) απασχολούσε μεταγραφικά το «τριφύλλι».

Η μεγάλη ατυχία του 29χρονου ποδοσφαιριστή ήταν η αποχώρηση του συμπατριώτη του προπονητή από την Παιανία. 


Ο Φάμπρι είχε πλέξει το εγκώμιο του στις ιδιαίτερες συζητήσεις του με τον Γιάννη Αλαφούζο λέγοντας πως… «έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και μπορεί να προσφέρει λύσεις σε πολλές θέσεις».

Κάτι που αυτομάτως προσέθεσε τον Ισπανό μέσο στην short list εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.  Ελα όμως που δεν έφτανε για να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: