Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Τούντορ ο… δεύτερος στον όμορφο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Και το όνομα αυτού, Ιγκόρ Τούντορ. O Κροάτης τεχνικός εξετάζεται από τον Φρανκ Αρνεσεν για τον πάγκο του ΠΑΟΚ. 

Ασχετα από τι τελικά θα συμβεί σε αυτή την υπόθεση, η προϊστορία δείχνει πως το όνομα Τούντορ δεν μακροημερεύει στον σκληρό και όμορφο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου. 



Μπορεί ο εν λόγω τεχνικός να μην έχει εργαστεί στο παρελθόν στη χώρα μας, ωστόσο ο ανιψιός του Φραν (ο πατέρας του και ο Τούντορ είναι ξαδέρφια ήρθε τον Ιανουάριο του 2014 στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.  

Ο Κροάτης μπακ - χαφ (διεθνής με την U19 της πατρίδας του), πέρασε από το «μικροσκόπιο» του τεχνικού τιμ, αλλά και του διευθυντή της ακαδημίας του «τριφυλλιού», Γιάννη Σαμαρά. 

Σημειωτέον πως ο Τούντορ ήρθε στην Ελλάδα με τις «ευλογίες» και του Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος τον γνωρίζει προσωπικά και όταν ρωτήθηκε σχετικά απ' τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού έδωσε τις καλύτερες συστάσεις.

Κι ενώ παρέμεινε για ένα χρόνο στο Κορωπί τον περασμένο Γενάρη αποχώρησε, αφού οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσαν να τα βρουν με τους εκπροσώπους της ΝΚ Ζάγκρεμπ και προϊόντος του χρόνου επαναπατρίστηκε και υπέγραψε στην Χάιντουκ.

Μάλιστα πριν από δύο μήνες ο Ντάνιελ Πράνιτς μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας στο instagram έστειλε τις ευχές του στον Φραν Τούντορ, ο οποίος επρόκειτο να κάνει το ντεμπούτο του ως επαγγελματίας με την Χάιντουκ, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που δεν τον πίστεψαν. 


Λέτε ο θείος του νεαρού Κροάτη ποδοσφαιριστή να΄χει καλύτερη τύχη στη χώρα με το κοστούμι του προπονητή του ΠΑΟΚ; Ο χρόνος, θα δείξει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: