Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Ο Τζανδάρης με φόρμα του ΠΑΟΚ! – Η προπόνηση του (ελεύθερου) νεαρού παίκτη στο βοηθητικό του Καυτανζογλείου











Τι κι αν ο Φάνης Τζανδάρης αποχώρησε άδοξα και πρόωρα απ΄τον ΠΑΟΚ μεσούσης της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. 

Τι κι αν πολλά λέγονται, κυκλοφορούν και γράφονται σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Μπορεί ο 22χρονος μέσος να μην συμφώνησε με τον «Δικέφαλο του Βορρά» για την επέκταση του συμβολαίου του και να πέρασε την πόρτα της εξόδου, ωστόσο το ποδοσφαιρικό… αίμα νερό δεν γίνεται! Τελεία και παύλα.

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους ανθρώπους των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, χωρίς να θέλω να αδικήσω κανέναν, απ' όλους όσους συνέβαλαν τα μέγιστα στην εξέλιξή μου και στο να φτάσω να γίνω βασικός στην ομάδα του ΠΑΟΚ. 

Θέλω να πω ευχαριστώ στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και τον λαό του ΠΑΟΚ για όλες τις στιγμές που πρόλαβα να ζήσω στην ομάδα...» δήλωνε μεταξύ άλλων τον περασμένο Μάρτιο ο ποδοσφαιριστής αμέσως μετά την λύση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, εκφράζοντας μεγάλο σεβασμό στην ομάδα που τον ανέδειξε και του έδωσε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του. 

Εχοντας «μπουσουλήσει» στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, ο  νεαρός ποδοσφαιριστής δεν έπαψε να νιώθει δυνατά αισθήματα για την ομάδα με την οποία ανδρώθηκε και συστήθηκε στο ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας. 


Κάτι που αν μη τι άλλο έρχεται να πιστοποιήσει και η εμφάνισή του στο βοηθητικό γήπεδο του Καυτανζόγλειο το πρωί της Πέμπτης (4/6) με τη φόρμα του ΠΑΟΚ.

Ο Τζανδάρης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας αυτές τις ημέρες προκειμένου να διατηρείται σε καλή κατάσταση, δεδομένου πως η τελευταία επίσημη συμμετοχή του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ καταγράφηκε στις 4 Φεβρουαρίου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ».

    
Οι κεραίες της στήλης τον… συνέλαβαν να γυμνάζεται φορώντας την φόρμα του ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός πως εδώ και λίγους μήνες χώρισε τους δρόμους του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Ε και…; Το είπαμε και το ξαναλέμε: το ποδοσφαιρικό… αίμα, νερό δεν γίνεται!




ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ (6/6)

Δεν υπάρχουν σχόλια: