Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Οι προγραμματικές δηλώσεις του Πάμπλου Ντε Μπλάσις στη Μάιντς

 


Ο μήνας του μέλιτος του «δικού» μας Πάμπλο Ντε Μπλάσις με την Μάιντς, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την πρώτη συνέντευξη του Αργεντινού άσου στην επίσημη ιστοσελίδα της γερμανικής ομάδας.

Ο άλλοτε «μαέστρος» του Αστέρα Τρίπολης δήλωσε χαρούμενος για την προαγωγή του από την ελληνική Super League στη χλιδάτη Μπουντεσλίγκα κι αποφασισμένος να ανταπεξέλθει με επιτυχία στη μεγάλη πρόκληση.

«Η αλήθεια είναι ότι χάρηκα γιατί από το πρώτο παιχνίδι φανταζόμουν πώς θα είναι να παίζω σε ένα τέτοιο στάδιο και σε αυτό το πρωτάθλημα και λίγες μέρες αργότερα δέχθηκα το τηλεφώνημα.

Tώρα μένει να αποδείξω τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω την ομάδα...» τόνισε περιγράφοντας τα συναισθήματά του όταν η Μάιντς  εξέφρασε επίσημα το ενδιαφέρον για την μεταξύ τους συνεργασία. 

Από κει και πέρα πρόσθεσε αναφορικά με το homework που έκανε για τη γερμανική ομάδα και την Μπουντεσλίγκα.  

«Σαφώς πριν έρθω ενημερώθηκα, αλλά και ως ποδοσφαιρόφιλος παρακολουθώ τα μεγάλα πρωταθλήματα όπως της Αγγλιας και της Γερμανίας. 

Αρα ήξερα περίπου που έρχομαι, είχα μία εικόνα αλλά πρόκειται για μία μεγάλη πρόκληση και στόχος είναι να βοηθήσω σε βάθος χρόνου την ομάδα.
 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την συνέντευξη του Πάμπλο Ντε Μπλάσις ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: