Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Tζιοβάνι ο «εκλεκτός» για αριστερά στην ΑΕΚ!

Στην Αθήνα οι εκπρόσωποι του Βραζιλιάνου της Φλουμινένσε, για συζητήσεις με την ΑΕΚ – Στο τραπέζι ξανά και ο Λούκα.


Στην ΑΕΚ έχουν καταλήξει σε δύο περιπτώσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας, προχωρώντας ώστε να κλείσουν έναν εκ των δύο άμεσα. Και ο ένας από τους δύο αριστερούς μπακ που είναι στο στόχαστρο της Ένωσης και αποτελεί την βασική επιλογή, είναι ο Βραζιλιάνος Τζιοβάνι!

Ο 26χρονος άσος της Φλουμινένσε προέρχεται από σούπερ σεζόν, είναι ένα πολύ επιθετικό μπακ, που παίζει όλη την πλευρά και διαθέτει «φαρμακερό» αριστερό. 

Η ΑΕΚ κινείται εδώ και λίγες εβδομάδες για την απόκτησή του και μάλιστα οι εκπρόσωποί του, από την εταιρία Elenko Sports, βρίσκονται στην Αθήνα για τις τελικές επαφές με την Ένωση!

Πέραν του Τζιοβάνι πάντως κουβέντα αναμένεται να γίνει και για τον Λούκα, τον 23χρονο ακραίο επιθετικό της Κρισιούμα, που είχε μπει στη λίστα της ΑΕΚ από τα ταξίδια του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στη Βραζιλία, με την υπόθεση να μην προχωρά τότε, αλλά να παραμένει ανοικτή. 

Και στις επαφές που θα γίνουν στην Ελλάδα με τους ανθρώπους της Elenko Sports, το όνομα του Λούκα θα πέσει ξανά στο τραπέζι των συζητήσεων, παράλληλα με εκείνο του Τζιοβάνι, που αποτελεί τον πρώτο στόχο για τα αριστερά της άμυνας.


ΠΗΓΗ: www.aekarena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: