Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Αραμπατζής για Ηρακλή!











Αλλιώς τα περίμενε κι αλλιώς του βγήκε η ρουμάνικη εμπειρία στην πορεία. 

Ο Γιάννης Αραμπατζής (περί ου λόγος) άλλοτε τερματοφύλακας της ΑΕΚ, υπέγραψε με πολλές φιλοδοξίες το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο συνεργασίας με την Αστρα Γκιούργκιου, έχοντας αποχωρήσει νωρίτερα από την Κύπρο και τον Ερμή Αραδίππου. Ελα όμως που λογάριαζε χωρίς τον… ξενοδόχο. 

Κι όπου «ξενοδόχος» στην προκειμένη περίπτωση, ο βασικός τερματοφύλακας της Αστρα Σίλβιου Λουνγκ, ο οποίος παρά το ρωσικό (μεταγραφικό) κανάλι, εν τέλει δεν το κούνησε ρούπι από την ρουμάνικη ομάδα προς μεγάλη απογοήτευση του Ελληνα τερματοφύλακα. 

Ο Αραμπατζής κινήθηκε καθ΄όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν στην… σκιά του Ρουμάνου τερματοφύλακα, με αποτέλεσμα να μετρήσει μόλις μία όλη και όλη (και ιστορική όπως αποδείχτηκε) επίσημη συμμετοχή με τα γάντια της Αστρα σε ένα ματς Κυπέλλου κόντρα στην Βιτορούλ. 

Προϊόντος του χρόνου ο 31χρονος κίπερ φώναξε (μέσω προσφυγής) «φτου ξελευτερία» στην Αστρα και εσχάτως κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ποιος μπορεί να΄ναι αυτός…;

Δύσκολα πάντως – made in Rumania- δεδομένου πως το νέο πρωτάθλημα στη χώρα ξεκινάει στις 11 Ιουλίου και ο ίδιος δεν έχει κάνει καλοκαιρινή προετοιμασία, με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο σχετικά με τους δείκτες της αγωνιστικής ετοιμότητας του. 

Αντίθετα, ένας καλοκαιρινός επαναπατρισμός μάλλον τον βολεύει καλύτερα και για αυτό το βιογραφικό του κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στα γραφεία του Ηρακλή. 

Οι Θεσσαλονικείς ψάχνονται για την ενίσχυση στον «άσο» και εκτός από τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα της Εστορίλ Βάγκνερ ντα Σίλβα (για τον οποίο ειρήσθω εν παρόδω το κόστος μεταγραφής είναι μάλλον «αλμυρό») εξετάζουν και την προοπτική της συνεργασίας τους με τον πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ, που εκτός από τον «Γηραιό» έχει χτυπήσει και κυπριακές πόρτες κι αναμένει στο ακουστικό του. 

Στο Νησί της Αφροδίτης τον θυμούνται από την παλιά θητεία του (2013-14) στον Ερμή Αραδίππου όπου έγραψε στο κοντέρ 36 συμμετοχές με την κυπριακή ομάδα.   



ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (30/6)


Δεν υπάρχουν σχόλια: