Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Εμίλιο Ζελάγια για αντι - Μπαράλες στην Τρίπολη!











Τη δόξα πολλοί εμίσησαν τις «υπερήφανες πωλήσεις» ουδείς σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό ντουνιά. Νόμος! 

Οι Μπακοκαϋμενάκηδες ετοιμάζονται να φορέσουν την «κορδέλα» στον Χερόνιμο Μπαράλες και να τον στείλουν με «φύλλο πορείας» στο Βέλγιο, σε μία από τις ομάδες που ερίζουν τους τελευταίους μήνες για την απόκτησή του. 

Κι εδώ έρχεται να κολλήσει γάντι:  ο κόσμος το΄χει τούμπανο και οι Καϋμενάκης με τον Μπάκο κρυφό μεταγραφικό καμάρι!

Οσο για τον αντι – Μπαράλες στο ρόστερ των Αρκάδων από την στιγμή που ολοκληρωθεί η «υπερήφανη πώληση» του Αργεντινού επιθετικού; Ας είναι καλά το homework και η προεργασία που έχει ήδη γίνει. 

Πρώτος στις προτιμήσεις του Γιάννη Καϋμενάκη έρχεται ένας… φίλος απ΄τα παλιά! Και το όνομα αυτού, Εμίλιο Ζελάγια. 

Ο 28χρονος Αργεντινός επιθετικός αγωνίζεται στην Αρσεναλ Σαραντί έχοντας σημειώσει 7 γκολ σε 18 παιχνίδια το 2014 ενώ έχει παίξει επίσης στην Μπάνφιλντ και την Ροζάριο Σεντράλ. 

Οι καλά γνωρίζοντες πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις στην Αρκαδία, ασφαλώς και θυμούνται πολύ καλά πως αποτελεί ένα από τα μεταγραφικά απωθημένα του Καϋμενάκη και στο πρόσφατο παρελθόν έγιναν ουκ ολίγες προσπάθειες για τον ερχομό του στην Τρίπολη χωρίς όμως να αποφέρουν καρπούς.

Το καλοκαίρι του 2012 ο Ζελάγια προερχόταν από μια πολύ καλή σεζόν με την Αρσεναλ Σαραντί και η Ροζάριο Σεντράλ στην οποία ανήκαν τα δικαιώματά του, επεδίωκε να επωφεληθεί οικονομικά από την πώλησή ή τον δανεισμό του με αποτέλεσμα η μεταγραφή να «ναυαγήσει» στα χρήματα. 

Ένα χρόνο νωρίτερα το καλοκαίρι του ΄11 στην Τρίπολη φέρονται να είχαν έρθει σε πλήρη συμφωνία με την πλευρά του παίκτη και απέμενε η συγκατάθεση της Μπάνφιλντ προκειμένου να έμπαινε στο αεροπλάνο και να ταξίδευε με προορισμό την Ελλάδα, κάτι που τελικώς δεν συνέβη. 

Παρεμπιπτόντως, στο fun club του Ζελάγια, εκτός από τον Γιάννη Καϋμενάκη, συγκαταλέγονταν προ ετών και οι Ζήσης Βρύζας Σάκης Τσιώλης, την εποχή που ο πρώτος φορούσε το κοστούμι του προέδρου – τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ και ο Ελληνας τεχνικός καθόταν στον πάγκο του Αρη.

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (10/11)

Δεν υπάρχουν σχόλια: