Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Κρούση για Σέρτζιο Αγκούζα! – Την πόρτα της Ρεάλ (!) χτύπησε η Ξάνθη για τον αρχηγό της δεύτερης ομάδας των Μαδριλένων!












Τι κι αν (και) το φετινό μπάτζετ της Ξάνθης κινείται σε αυστηρώς μνημονιακά επίπεδα; 

Η σφιχτή μεταγραφική πολιτική της ακριτικής ομάδας, δεν την εμπόδισε να φτάσει στο σημείο να χτυπήσει την πόρτα κοτζάμ Ρεάλ Μαδρίτης (!) για λογαριασμό ενός παίκτη της «Βασίλισσας» τον οποίο παλεύει και διαπραγματεύεται σκληρά για να φέρει στα Πηγάδια!

Και για να σταματήσετε να τρίβετε κάπου εδώ τα μάτια σας, να περάσω στο μεταγραφικό «παρασύνθημα» διευκρινίζοντας πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή της δεύτερης ομάδας των Μαδριλένων. Και το όνομα αυτού, Σέρτζιο Αγκούζα.

Γεννηθείς στις 2 Σεπτεμβρίου 1992 αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού μέσου. 

Την περασμένη σεζόν (2014-15) έγραψε στο κοντέρ 23 συμμετοχές και 5 γκολ με την δεύτερη ομάδα της Ρεάλ (Real Madrid B Castilla) έχοντας μεταπηδήσει στις ακαδημίες του συλλόγου σε ηλικία 16 ετών.

Σημειωτέον πως πρόκειται για τον αρχηγό της ομάδας, ο οποίος έχει φτάσει να αγωνιστεί μέχρι την Segunda Division. 

Οσο για τις συζητήσεις που γίνονται μεταξύ των δύο συλλόγων για την μετακόμιση του Ισπανού παίκτη στην Ξάνθη…; Η στήλη σκάλισε εκεί ακριβώς που έπρεπε και έχει όλες τις «ζουμερές» λεπτομέρειες. 

Η Ρεάλ βάζει ως βασική προϋπόθεση για το deal, την διατήρηση ποσοστού μεταπώλησης 30% από την Ξάνθη. 

Συγχρόνως θέλει να΄χει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για την μελλοντική απόκτηση του παίκτη, με κάποιες ρήτρες εξαγοράς των δικαιωμάτων του ανεξάρτητα από τις προτάσεις που θα φτάσουν μελλοντικά στην Ξάνθη για την «υπερήφανη πώληση» του ποδοσφαιριστή από εκείνες που ειρήσθω εν παρόδω ειδικεύεται ο Χρήστος Πανόπουλος. 

Επί του παρόντος πάντως το μεγάλο «αγκάθι» για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, έχει να κάνουν με τις ετήσιες αποδοχές του νεαρού ποδοσφαιριστή και όχι τόσο με τους όρους της Ρεάλ.

Ο Αγκούζα δεν είναι διατεθειμένος – τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο – να έρθει στη χώρα μας για λογαριασμό της θρακιώτικης ομάδας με λιγότερα από 140-150 χιλιάρικα το χρόνο, χρήματα που ξεφεύγουν από τον οικονομικό προϋπολογισμό της Ξάνθης εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Ωστόσο οι συζητήσεις μεταξύ των τριών πλευρών συνεχίζονται με τους Θρακιώτες να δείχνουν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια, προκειμένου να καταφέρουν να «ψήσουν» την Ρεάλ και τον κάπτεν της δεύτερης ομάδας των Μαδριλένων να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (23/7)

Δεν υπάρχουν σχόλια: