Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Ενα εκατομμύριο ευρώ η ΑΕΚ για το deal με τον Τζιοβάνι!

Συμφωνία χθες με τους εκπροσώπους του, ύψους 1 εκ. ευρώ! – Κουβέντα σε καλό κλίμα και για Λούκα!

Σε μια μεγάλη μεταγραφική υπέρβαση είναι έτοιμη να προχωρήσει η ΑΕΚ, προκειμένου να κάνει δικό της τον Τζιοβάνι, τον 26χρονο «τούρμπο»-μπακ της Φλουμινένσε, που αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στη Βραζιλία, για τη θέση του αριστερού μπακ! 

Την Τρίτη (30/6) οι άνθρωποι της εταιρίας ατζέντηδων, Elenko Sports, που έχουν και τα δικαιώματα του παίκτη, συναντήθηκαν με τους επικεφαλής της «Ένωσης» και έδωσαν τα χέρια μαζί τους, μετά την πρόταση-«βόμβα» που κατέθεσε η ΑΕΚ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «ΩΡΑΣ των σπορ» της Τετάρτης (1/7) η ΑΕΚ δίνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ, δείχνοντας έτσι έμπρακτα στην πλευρά του Τζιοβάνι πόσο επιθυμεί να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο άσο και να τον φέρει στην Ελλάδα! 

Η ΑΕΚ είναι λοιπόν έτοιμη να κάνει την υπέρβαση για την απόκτηση του 26χρονου παικταρά, δαπανώντας ένα… τρελό ποσό, για μεταγραφή αριστερού οπισθοφύλακα. 

Οι εκπρόσωποι του παίκτη καλύφθηκαν απόλυτα από την προσφορά της ΑΕΚ και όπως αναφέραμε παραπάνω επί της ουσίας μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει συμφωνία.

Σήμερα οι άνθρωποι της «Elenko Sports» αναχωρούν για τη Βραζιλία προκειμένου να μεταφέρουν την πρότασή της ΑΕΚ στον Τζιοβάνι και από εκεί και πέρα η υπόθεση να μπει στο τελικό της στάδιο! 

Η σούπερ προσφορά της «Ένωσης» την καθιστά φαβορί για την απόκτηση του Βραζιλιάνου παικταρά, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από… κάθε γωνιά της Ευρώπης, με ομάδες όπως η Ουντινέζε να στέλνουν μάλιστα εκπροσώπους στη Βραζιλία, ώστε να τον δουν από κοντά και να συζητήσουν με την πλευρά του.

Ο Τζιοβάνι είναι ένα σύγχρονο μπακ-χαφ, με μεγάλη συμμετοχή στο δημιουργικό κομμάτι, ταχύτατος και με «φαρμακερό» αριστερό, που έχει κερδίσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ και τον θεωρούν την καλύτερη δυνατή επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας. 

Στην ιστορική Φλουμινένσε πήγε τον Ιανουάριο και ήδη έχει 23 συμμετοχές και ένα γκολ, όντας φυσικά βασικό της στέλεχος. Πριν, αγωνιζόταν στην Κρισιούμα, όπου σε εννέα μήνες πρόλαβε να κάνει 26 συμμετοχές.

Πάντως πέραν του Τζιοβάνι στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε και το όνομα του Λούκα, του 23χρονου εξτρέμ της Κρισιούμα, που επί της ουσίας δεν έχει βγει ποτέ από την μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ. 

Ο Λούκα μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ, είναι μια σούπερ αλλά και δύσκολη περίπτωση, με την «Ένωση» πάντως να κινείται «ζεστά» και για τον 23χρονο και μετά και τις χθεσινές επαφές να υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις της και για αυτό το ζήτημα.

ΠΗΓΗ: www.aekarena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: