Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Το «ταμείο» του Σπανού στο «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα με τον ΠΑΟΚ












Σαν πολλές παραδόσεις και «κάστρα» δεν έχουν αρχίσει να… σπάνε και να πέφτουν τελευταία στον Ατρόμητο; 

Επειτα από το «σπάσιμο»  της αήττητης για 36 παιχνίδια (δηλαδή για 900 ημέρες) έδρας του Περιστερίου (από την Ξάνθη), ήρθε και η δεύτερη σερί ήττα (από τον ΠΑΣ Γιάννινα) για την ομάδα της δυτικής όχθης, που είχε ηττηθεί σε δύο παιχνίδια στη σειρά, πριν από 2,5 χρόνια στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. 

Στο ματς με τον ΠΑΟΚ το κακό τρίτωσε για τους «πρίγκιπες της δυτικής όχθης». Ακόμη μια ήττα, τρίτη συνεχόμενη και δεύτερη διαδοχική στο Περιστέρι αυτή την φορά από τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και την παρέα του. 

Σημειωτέον πως ο Ατρόμητος έχασε από τον ΠΑΟΚ μέσα στο Περιστέρι για πρώτη φορά από το 1981 σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος και πάνω απ΄όλα το σοβαρότερο (πέρα από τις παραδόσεις και τους αριθμούς) προβλημάτισε και «μούδιασε» τους οπαδούς του με την κακή εικόνα του. 

Μια φορά ο Μιχάλης Γρηγορίου κρατάει ψηλά την… σημαία της αισιοδοξίας, δηλώνοντας πως η τρίτη σερί ήττα δεν του προκαλεί καμία απολύτως ανασφάλεια.

«Αν ήμουν ανασφαλής, δεν θα γινόμουν προπονητής. Ανασφάλεια θα είχα αν γινόμασταν ρεζίλι. Μίλησα με τον πρόεδρο και μου εξέφρασε την εμπιστοσύνη του, όπως και ο τεχνικός διευθυντής. 

Έχουν μεγάλη εμπειρία και βλέπουν ότι η ομάδα δουλεύει και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω και από εδώ για την εμπιστοσύνη. Ούτε στο πίσω μέρος του μυαλού του προέδρου δεν υπάρχει κάτι άλλο, διότι βλέπει την προσπάθεια που γίνεται» τόνισε επί λέξει ο κόουτς του Ατρόμητου στην συνέντευξη Τύπου. 

Κι όλα αυτά την ώρα που λίγα μέτρα πιο μακριά στα ιδιαίτερα διαμερίσματα των αποδυτηρίων ο Γιώργος Σπανός έδειχνε «σκασμένος». 

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αδυνατούσε να πιστέψει πως δεν πήραν τίποτα από το συγκεκριμένο παιχνίδι, χαρακτηρίζοντας στις ιδιαίτερες συζητήσεις του ως φάση – «κλειδί» την τεράστια χαμένη ευκαιρία του Ουσέρο (76΄) ο οποίος κατάφερε μέσα από την μικρή περιοχή να στείλει την μπάλα άουτ! 

Ακόμη και η σαφής υπεροχή του ΠΑΟΚ στο α΄ημίχρονο, δεν «τρόμαξε» τον ισχυρό άνδρα του Ατρόμητου, ούτε το δοκάρι έπειτα από τον «κεραυνό» του Κάτσε. 

«Τέτοιες φάσεις συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και δεν αποτελούν δείγμα υπεροχής…» σχολίαζε μονολογώντας τα…δικά του για την χαμένα ευκαιρία του Ουσέρο και το γύρισμα της τύχης που δεν είναι μαζί τους τελευταία.

Απόψεις που… ερμηνεύονται τρόπο τινά και ως ψήφο εμπιστοσύνης στον κόουτς Μιχάλη Γρηγορίου, που κάθε άλλο παρά τυχαία δεν έβγαλε – όπως προανέφερα - καμία ανασφάλεια στην συνέντευξη Τύπου για το μέλλον του στον πάγκο της περιστεριώτικης ομάδας. Keep walking… 


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (29/9)

Δεν υπάρχουν σχόλια: