Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Η ώρα της… λυπητερής! – Η στήριξη του Αλαφούζου στον «φευγάτο» Αναστασίου κι οι εκκαθαρίσεις που έρχονται στο ρόστερ του Παναθηναϊκού!













Τι ήταν τα γράψει ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» πως ουδείς από την οικογένεια του «τριφυλλιού» μπήκε στον… κόπο να τοποθετηθεί επισήμως υπέρ του Γιάννη Αναστασίου, αμέσως μετά το «ναυάγιο» του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έστω και με καθυστερημένα αντανακλαστικά επιβεβαίωσε το δόγμα: ποτέ δεν είναι αργά! 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ πήρε θέση για όσα συμβαίνουν στον σύλλογο, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του σε παίκτες και τεχνικό τιμ, έστω κι αν στα αγαπημένα του tweets δεν πήρε πουθενά το μάτι μου να γράφει το ονοματεπώνυμο «Γιάννης Αναστασίου». 

Λεπτομέρεια είπατε; Ναι, αλλά βλέπετε ενίοτε οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό ντουνιά. 

Εν πάση περίπτωση φαντάζομαι πως ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» θα αναφερθεί λεπτομερώς και ονομαστικώς (αυτή την φορά) στον Ελληνα τεχνικό, στη συνέντευξή την οποία προανήγγειλε – τιτίβισε. 

Κατά τα άλλα, η ζωή συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό με τον κόουτς να μένει μέχρι να φύγει.  

Κι αν κάπου συμφωνούν απόλυτα διοικούντες και τεχνικό τιμ, είναι πως οφείλουν να σκληρύνουν την στάση τους απέναντι στους παίκτες.

Όχι απλά να τους θέσουν προ των ευθυνών τους, αλλά και να τελειώνουν με όσους (για τον άλφα ή βήτα λόγο) δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις και την πίεση. 

Και το καμπανάκι του κινδύνου δεν χτυπάει μονάχα για τον… συνήθη – ύποπτο σε τέτοιου είδους εσωτερικές κρίσεις Ντάνιελ Πράνιτς, αλλά κι άλλα παιδιά, όπως επί παραδείγματι τον Μλάντεν Πέτριτς. 

Ο Κροάτης επιθετικός αν και ανανέωσε το φετινό καλοκαίρι το συμβόλαιό του, εν τούτοις δεν έχει καταφέρει να φανεί μέχρι τώρα αντάξιος της εμπιστοσύνης που έδειξε η ομάδα στο πρόσωπό του και η δημοτικότητα του τείνει να κινηθεί σε επίπεδα limit down.

Κατά τα άλλα, η «παραγγελιά» σε γραφεία μάνατζερ για την απόκτηση (και) ενός δεξιού μπακ τον προσεχή Γενάρη, αν μη τι άλλο «φωτογραφίζει» το διαζύγιο με έναν ή και δύο από τους νυν δεξιούς οπισθοφύλακες της ομάδας. 

Να θυμίσω πως στη συγκεκριμένη κατηγορία συμπεριλαμβάνεται ο new entry Βέμερ («τρέχει» το κλειστό τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι) και οι παλιοί Μπούρμπος και Μαρινάκης που κατά τα φαινόμενα, δείχνουν και οι επικρατέστεροι να κουνήσουν μαντίλι.



ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (17/9)

Δεν υπάρχουν σχόλια: