Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Προτάθηκε ο…παλιόφιλος Γκούντερ Κόστνερ στην ΕΠΟ!












Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά. Αυτό δεν ισχύει μόνο για την Ελλάδα. 

Κολλάει… γάντι και στην προπονητολογία με φόντο τον πάγκο της Εθνικής, από την στιγμή που λύθηκε η συνεργασία με τον Σέρχιο Μαρκαριάν και οι αξιωματούχοι της ΕΠΟ αποφάσισαν να μην καθιερώσουν τον «all around» Κώστα Τσάνα στο πόστο του χεντ κόουτς. Τι νεώτερα υπάρχουν επί του θέματος…;

Καταρχήν η διαγραφή του ονόματος Μαρσέλο Μπιέλσα από την «γαλανόλευκη» ατζέντα. Εν μέσω οικονομικής κρίσης, ΔΝΤ και μνημονίων, το τσουχτερό κασέ του Αργεντινού τεχνικού ξεπερνάει τις δυνατότητες της ΕΠΟ. 

Μάλιστα και σύμφωνα με τον αστικό μύθο, o «El Loco» φέρεται να έκανε και την σχετική… πλακίτσα όταν του μεταφέρθηκε το μάξιμουμ ποσό που δύναται να του διαθέσει η ομοσπονδία για την μεταξύ τους συνεργασία, προσθέτοντας μέσα και υψηλά μπόνους πρόκρισης. 

Επειτα λοιπόν από την «πόρτα» του πλακατζή Μπιέλσα και δεδομένου πως κι ο συμπατριώτης του Αλεσάντρο Σαμπέγια έχει εξίσου μεγάλο κασέ, όλα δείχνουν πως η ΕΠΟ θα στρίψει – επί μονίμου βάσεως πλέον - το τιμόνι των επαφών και των αναζητήσεων προς την ευρωπαϊκή αγορά. 

Μια φορά το νέο βιογραφικό – made in Germany που εστάλη στο Πάρκο Γουδή, φέρει πάνω το όνομα Γκούντερ Κόστνερ. 

Ο 63χρονος τεχνικός όλο και θα θυμίζει κάτι στους οπαδούς του Αρη, αφού πριν από δύο χρόνια είχε επισκεφτεί την Θεσσαλονίκη προκειμένου να συζητήσει με τον τότε πρόεδρο των «κιτρίνων» Δημήτρη Ηλιάδη την προοπτική της μεταξύ τους συνεργασίας. 

Τότε μάλιστα προοριζόταν για βοηθός του Γερμανού τεχνικού ένας Ελληνας και συγκεκριμένα ο παλαίμαχος κι άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής Γιάννης Αμανατίδης.    

Ο Κόστνερ έχει εργαστεί στο παρελθόν στη Βόλφσμπουργκ (ανδρική ομάδα και τμήματα υποδομής) αλλά και σε πολλές γερμανικές ομάδες, όπως Φράιμπουργκ, Κολωνία, Καρλσρούη, Χόφενχαϊμ, καθώς και στις μικρές Εθνικές της Γερμανίας. 

Τελευταία του ομάδα η Φορτούνα Ντίσελντορφ απ΄όπου αποχώρησε το καλοκαίρι του ΄14 κι έπειτα από 72 ημέρες αναρρωτικής άδειας (!) έχοντας σημειωτέον προλάβει να συμπεριλάβει στη «μαύρη λίστα» τους δικούς μας Γιάννη Γιαννιώτα και Στέλιο Μαλεζά. 




ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (16/9)

Δεν υπάρχουν σχόλια: