Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Νέος ακόμη ο Αρνεσεν στην Ελλάδα, έχει πολλά να μάθει!











 «Είχαμε επικεντρωθεί εδώ και καιρό στον Μπερμπάτοφ. 

Προχωρούσαμε περιπτώσεις παικτών που μας έβγαιναν ελλείπεις, ήμασταν σε επαφή μαζί του…» τόνισε χθες ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος. 

Η αλήθεια - έτσι όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της στήλης - είναι πως πράγματι οι Θεσσαλονικείς δεν έσβησαν ένα ολόκληρο καλοκαίρι τον 34χρονο στράικερ από την μεταγραφική ατζέντα τους, διατηρώντας την ελπίδα πως θα τον φέρουν στην Τούμπα και θα ρίξουν τα… τσιμέντα! 

Κι αν υπήρξε κάποιος που απογοητεύτηκε από το «χάπι εντ» του μεταγραφικού love story του Μπερμπάτοφ με τον ΠΑΟΚ, αυτός δεν είναι άλλος από τον ξένο παίκτη που είχε έτοιμο και «ψημένο» για υπογραφές ο Φρανκ Αρνεσεν και στο τέλος έμεινε… μπουκάλα! 

Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε στην άκρη τον εκλεκτό του Δανού αθλητικού διευθυντή κι αφού  ανέλαβε «επ΄ώμου» την υπόθεση Μπερμπάτοφ, έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην ολοκλήρωση της μεταγραφής που γράφει ιστορία!  

Αλλωστε «ο πληρώνων έχει πάντα δίκιο» σύμφωνα με το περίφημο δόγμα του αείμνηστου Νίκου Κανελλάκη, το οποίο έχει περάσει εδώ και πολλά χρόνια στο «Hall of Fame» του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Νέος ακόμη ο Αρνεσεν στην Ελλάδα, έχει πολλά να μάθει!

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (4/9)

Δεν υπάρχουν σχόλια: