Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Ο «850άρης» Μπουμάλ! – Η νέα τουρκική κρούση και τα «θέλω» του Πανιωνίου για την «υπερήφανη πώληση» του Καμερουνέζου άσου
















Αν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής στον Πανιώνιο που διανύει την κορυφαία σεζόν της καριέρας του, αυτός δεν είναι άλλος από τον Ολιβιέ Μπουμάλ. 

Ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός έχοντας ωριμάσει κι αφήσει στην άκρη τις… ασθένειες του παρελθόντος καταπλήσσει τα πλήθη με τις σταθερά «γεμάτες» εμφανίσεις του από το ξεκίνημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. 

Ο 26χρονος παίκτης έχει ανεβάσει θεαματικά την μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, ώστε οι Νεοσμυρνιώτες έχουν ήδη σπεύσει να του προτείνουν την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι την στιγμή που οι τουρκικές… σειρήνες ουδέποτε έπαψαν να ηχούν στα αυτιά του. 

Να θυμίσω εδώ πως το ημερολόγιο έγραφε 28 Απριλίου όταν ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ»  αποκάλυπτε την επίσκεψη της τουρκικής Μερσίν Ιντμάν Γιουρντού στην πλατεία για τα πόδια του Μπουμάλ.

Τότε μάλιστα, οι γείτονες είχαν μια πρώτη κουβέντα με τους ανθρώπους του Πανιωνίου σχετικά με την προοπτική της καλοκαιρινής μετακόμισης του εν λόγω ποδοσφαιριστή στη γειτονική χώρα. 

Κάτι που δεν συνέβη λόγω των οικονομικών αξιώσεων της ελληνικής ομάδας, που κρίθηκαν «τσουχτερές» από τους Τούρκους. 

Κι επειδή η στήλη τρέφει μια αδυναμία στο οικονομικό ρεπορτάζ (και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε) τα 850 χιλιάρικα που ζήτησε ο Πανιώνιος για να φορέσει την… κορδέλα στον Μπουμάλ που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του ΄16, μάλλον δικαιολογημένα χαρακτηρίστηκαν τότε υπερβολικά από τους Τούρκους. 

Μια φορά στην Μερσίν Ιντμάν Γιουρντού (ομάδα α΄κατηγορίας) δεν έχουν διαγράψει από τον μεταγραφικό δίσκο τους τον Αφρικανό άσο του Πανιωνίου και - σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες της στήλης - σκοπεύουν να επανέλθουν για την απόκτησή του τον προσεχή Γενάρη και να καπαρώσουν - εν όψει καλοκαιριού - τα δικαιώματά του, δεδομένου πως μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν η τουρκική ομάδα πορεύεται με απαγόρευση μεταγραφών.

Με την ελπίδα βεβαίως, πως ο Νίκος Ζαμάνης, ο Χρήστος Δάρας και τα άλλα παιδιά του Πανιωνίου, θα κατεβάσουν τα ευρουλάκια για την «υπερήφανη πώληση» του προσεχώς (βλ. καλοκαίρι) ελεύθερου ποδοσφαιριστή.  

Εκτός πάλι κι αν μέχρι τότε, προλάβουν στον Πανιώνιο να επεκτείνουν το συμβόλαιο με τον Μπουμάλ και να υποδεχτούν έτσι με άλλον διαπραγματευτικό… αέρα τους Τούρκους και χωρίς να κατεβούν ούτε ευρώ πιο κάτω από τα 850 χιλιάρικα. 


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (7/11)

Δεν υπάρχουν σχόλια: