Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Οι ευχές στον «πάνθηρα» Γκαγκάτση και ο... γρίφος του Ιβάν!















Το ημερολόγιο έγραφε 20 Οκτωβρίου όταν ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» έγραφε σε αυτήν εδώ την στήλη για την επίσκεψη - έκπληξη του Βασίλη Γκαγκάτση στη Νέα Σμύρνη. 

Όχι για τον παραδοσιακό καφέ στην πλατεία, αλλά προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης την αναμέτρηση του Πανιωνίου με την Καλλονή. 

Στο ίδιο ρεπορτάζ κατέγραφα (και) τη ζεστή φιλοξενία που έτυχε από τον Ζαμάνη, τον Δάρα και τα άλλα παιδιά. Προϊόντος του χρόνου αποδείχτηκε πως πίσω από τον… καπνό των συνεχόμενων επισκέψεων του άλλοτε προέδρου της ΕΠΟ στην πλατεία, υπήρχε τελικά και «φωτιά». 

Ο Γκαγκάτσης ανέλαβε καθήκοντα «αντι – Σουφλέρη» (βλ. νέος γενικός διευθυντής) στον Πανιώνιο, ενώ κυκλοφορεί πως του έχει προταθεί από το δίδυμο Ζαμάνη - Δάρα και η θέση του αντιπροέδρου, ούτως ώστε να εκπροσωπεί τον σύλλογο και στα διοικητικά συμβούλια της Super League. 

Από κει και πέρα - και έτσι για τους κουτσομπόληδες αυτού του ποδοσφαιρικού ντουνιά - σηκώνει δυνατό ρεπορτάζ, αν μεταξύ των κλασικών ευχών (και συγχαρητηρίων) που μάζεψε ο νέος γενικός διευθυντής για την έναρξη της συνεργασίας του με τον Πανιώνιο, συμπεριλαμβάνεται ή όχι και εκείνη του Ιβάν Σαββίδη. Εδώ σας θέλω…    

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (1/11)

Δεν υπάρχουν σχόλια: