Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Όλα ανοιχτά για Λουτσέσκου στην Ξάνθη! – Η κρίση, οι «τσαλακωμένες» σχέσεις, το κομβικό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και η επιστροφή στη Ρουμανία!















Οι ήττες και γενικότερα οι απώλειες βαθμών φέρνουν γκρίνια. Σε όλες τις ομάδες, σε όλα τα μήκη και πλάτη του ποδοσφαιρικού πλανήτη. 

Και η Ξάνθη ασφαλώς και δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. 

Η ομάδα της Θράκης σε σύνολο 9 επίσημων αγώνων (για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο) έχει γράψει στο κοντέρ μόλις μία νίκη, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. 

Αριθμοί που προκαλούν έντονο προβληματισμό και κλίμα αμφισβήτησης με αποδέκτη τον Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Για πρώτη φορά επί των ημερών του στο τιμόνι της Skoda, ο Ρουμάνος τεχνικός νιώθει αυξημένη πίεση με τους κλασικούς κινδύνους που πάντα εγκυμονεί μια τέτοια κατάσταση.    

Οι κακές γλώσσες στην πόλη έχουν να λένε περί των διαταραγμένων σχέσεων του 46χρονου προπονητή με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Γιάννη Παπαδημητρίου. 

Όχι μόνο επειδή οι ήττες και οι χαμένοι βαθμοί φέρνουν γκρίνια, αλλά και με αφορμή τους new entries ποδοσφαιριστές ή αλλιώς τις μεταγραφές του καλοκαιριού. 

Βλέπετε, οι «εκλεκτοί» (Τόμιτς, Νιέτο, Ελτον) του Παπαδημητρίου δεν έχουν πάρει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε και θα περίμενε ο τεχνικός διευθυντής. 

Από την άλλη πλευρά οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν το περασμένο καλοκαίρι στην Ξάνθη με εισήγηση Λουτσέσκου, κινούνται σε χαμηλές στροφές και αν μη τι άλλο, δεν δικαιώνουν – τουλάχιστον μέχρι τώρα – τον κόουτς για την εμπιστοσύνη και την επιλογή που έκανε στο πρόσωπο τους. 

Ε, προσθέστε σε όλα αυτά και τις μέτριες εμφανίσεις και τους πολλούς χαμένους βαθμούς κι έρχεται να… δέσει το γλυκό! 

Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν κομβικό το προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ακόμη και για το μέλλον της συνεργασίας του Λουτσέσκου με την Ξάνθη. 

Εν ολίγοις δηλαδή, σε περίπτωση νέας απώλειας βαθμών δεν αποκλείουν ακόμη και τους τίτλους τέλους, με την ακριτική ομάδα να επιστρέφει στην παλιά αγαπημένη συνήθεια της αναζήτησης νέου προπονητή. 

Οσο για τον κόουτς Λουτσέσκου; Κανείς δεν χάνεται σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό ντουνιά. 

Αν δεν προκύψει κάτι καλό στην μετά – Ξάνθη εποχή από κάποια άλλη… γειτονιά της Super League, υπάρχει πάντα ανοιχτή η προοπτική του επαναπατρισμού και της επιστροφής στη Ρουμανία. 

Εκεί όπου και «γκελ» κάνει το όνομά του και σε υψηλά επίπεδα παραμένει η δημοτικότητά του. 




ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (31/10)

Δεν υπάρχουν σχόλια: