Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Ενας φίλος απ΄τα παλιά! – Ο Σκωτσέζος Λίαμ Μπρίντκατ στην ατζέντα του Γκουστάβο Πογιέτ για την ΑΕΚ

Προτού καλά, καλά προλάβει να φορέσει ο Γκουστάβο Πογιέτ την προπονητική φόρμα της ΑΕΚ, τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια – made in England – έσκασαν... μύτη! 



Σύμφωνα με τους Βρετανούς η Ενωση έχει βάλει στο «σημάδι» παλιούς γνώριμους του Ουρουγουανού τεχνικού και ένας εξ αυτών είναι και ο Σκωτσέζος αμυντικός μέσος Λίαμ Μπρίντκατ. 

Το καλοκαίρι του ΄13 η Σάντερλαντ ήρθε σε συμφωνία με την Μπράιτον για την απόκτηση του έναντι του ποσού των 2,5 εκατ. λιρών, με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο για 3,5 χρόνια.

 Ο Σκωτσέζος είναι γνωστός στον Γκουστάβο Πογιέτ από την κοινή τους θητεία όχι μόνο στην Σάντερλαντ, αλλά και στους «Seagulls». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς για τη Μπράιτον τόσο το 2012, όσο και το 2013. 

Επειτα από 18 συμμετοχές με τις «μαύρες γάτες» την περασμένη σεζόν, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο δεν υπολογίζεται και δεν έχει κάνει ακόμη το επίσημο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα «ξεχαρμανιάζοντας» μέσω κάποιων αγώνων της δεύτερης ομάδας! 

Ο Πογιέτ μια φορά δεν τον έχει ξεχάσει και στην προκειμένη περίπτωση πίσω από τον αγγλικό καπνό μάλλον υπάρχει και φωτιά!



Δεν υπάρχουν σχόλια: