Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Κίνδυνος εξόδου για Φύσσα - Βόκολο στον Παναθηναϊκό!

Ηταν στραβό το κλήμα στον Παναθηναϊκό, το΄φαγε και ο γάιδαρος της ισοπαλίας και κακής εμφάνισης του «τριφυλλιού» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. 



Οι οπαδοί των «πρασίνων» έφτασαν στο σημείο να ξεσπάσουν (για πρώτη φορά) ακόμη και κατά του president Αλαφούζου μετά το τέλος του αγώνα. 

Αν κι ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, το… μάρμαρο το πληρώνει πρώτος ο κόουτς, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν δύναται να υπάρξουν κι άλλες παράπλευρες απώλειες. Τι σημαίνει αυτό...; 

Η διαχείριση της συγκεκριμένης κρίσης απαιτεί λεπτούς χειρισμούς από πλευράς Αλαφούζου. Η φόρτωση όλων των ευθυνών στον Αναστασίου και η αποπομπή του είναι το μόνο... εύκολο σε αυτή την ιστορία.


O Αλαφούζος έχει μεγάλα παράπονα από το δίδυμο Φύσσα – Βόκολου. Συγκεκριμένα τους χρεώνει σε μεγάλο ποσοστό τον άστοχο καλοκαιρινό μεταγραφικό σχεδιασμό και το «φιάσκο» (όπως εξελίσσεται) της υπόθεσης Μίκαελ Εσιέν. 

Οι μεταγραφές για… κλάματα φέρνουν σε δύσκολη θέση και τους δύο. Και μην σας κάνει εντύπωση αν μετά τον κόουτς κουνήσει μαντίλι και ένας εκ των Φύσσα, Βόκολου ή ακόμη και οι δύο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: