Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Ομπόντο reloaded! – Το (νέο) μεταγραφικό κανάλι της Ξάνθης με τον παλιόφιλο Νιγηριανό μέσο
















Της νύχτας (του καλοκαιριού) τα καμώματα τα βλέπει η μέρα (του Ιανουαρίου) και γελά! 

Τι πράγμα…; Σας μπέρδεψα…; Καθόλου. 

Τα πράγματα είναι πολύ απλά και δώστε βάση για να καταλάβετε.

 Όπως μας έχει διδάξει πολλάκις η ιστορία, ουκ ολίγοι παίκτες πήγαν για τα πολλά στις μεταγραφικές περιόδους του καλοκαιριού και στο τέλος έχασαν και τα λίγα. Ένα από τα τρανά παραδείγματα (και) ο Κριστιάν Ομπόντο. 

Ο Νιγηριανός μέσος θεώρησε φρόνιμο το περασμένο καλοκαίρι να ζητήσει κάτι από τον ουρανό μαζί με τα άστρα της Ξάνθης, προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Θράκης. 

Και για γίνουμε πιο συγκεκριμένοι μιλώντας με τη γλώσσα των αριθμών, ο 31χρονος μέσος αξίωσε 200 χιλιάρικα για νέο ετήσιο συμβόλαιο συνεργασίας την στιγμή που η πρόταση της Ξάνθης δεν ξεπερνούσε τα 120 χιλιάρικα. 

Μοιραία οι δρόμοι των δύο ομάδων χώρισαν, παρά το γεγονός πως και οι δύο πλευρές είχαν μείνει απόλυτα ικανοποιημένες από την μεταξύ τους συνεργασία. 

Προϊόντος του χρόνου ο Ομπόντο δεν κατάφερε να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη και μαζί τα χρήματα που ζητούσε από την Ξάνθη, ενώ στα Πηγάδια ουδέποτε έπαψε να προφέρεται το όνομά του κι αν θέλετε να κυκλοφορεί το… φάντασμά του. 

Βλέπετε, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ουδέποτε ξέχασε τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή επισημαίνοντας μάλιστα κατά καιρούς την χρησιμότητά του και πόσο πολύ σημαντικό ήταν για το τρανζίσιον της ομάδας του. 

Και ίσως – για να περάσουμε στο «ζουμί» του ρεπορτάζ - η επιθυμία του Ρουμάνου κόουτς για την επανένταξη του Ομπόντο στο ρόστερ της Ξάνθης να γίνει πραγματικότητα. 

Κι αυτό, διότι οι Θρακιώτες έχουν ανοίξει κανάλι επικοινωνίας με τον και εξετάζουν την προοπτική της δεύτερης θητείας του εν λόγω παίκτη στην Ξάνθη, δεδομένου πως το «διαζύγιο» του καλοκαιριού όπως αποδείχτηκε στην πράξη ζημίωσε και τους δύο. 

Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει πως ο μνημονιακός Πανόπουλος ετοιμάζεται να ενδώσει στα υπερβολικά «θέλω» του παίκτη και να του προσφέρει τον ουρανό με τα άστρα σε κάτι τέτοιες δύσκολες εποχές. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. 

Καλή διάθεση να υπάρχει κι όλα τα άλλα βρίσκονται. Σωστά; Σωστά.


ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (21/11) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: