Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

To... report του παλιόφιλου Λυράκη για την ΑΕΛ!















Δεν ξεχνιούνται τα χρόνια του κάμπου μαζί με τις επιτυχίες και τα έντονα συναισθήματα που βίωσε ο Νίκος Λυράκης στο πόστο του γενικού διευθυντή στη Λάρισα. 

Ο νυν μάνατζερ και άλλοτε επιτελικό στέλεχος της θεσσαλικής ΠΑΕ, έκανε δύο αναρτήσεις – μέσω της σελίδας του στο Facebook – σχολιάζοντας τα δύο τελευταία παιχνίδια των «βυσσινί».  

«Πιο σημαντική από την σημερινή επιβεβαίωση ότι δεν θα χαλάσει κανείς το πάρτι της ανόδου, είναι η συσπείρωση του κόσμου ... 

Αυτή πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού για να αποτελέσει - όπως κ την 5ετια 2004-2009 - το βασικό πάγιο επιτυχίας στη νέα εποχή…

Προσοχή λοιπόν στη συσπείρωση που δημιουργείται από την θετική ενέργεια κι αύρα της ομάδας . 

Στην άκρη οι προσωπικές εξάρσεις ... Άλλωστε ο ενθουσιασμός πάντα είχε μεγαλύτερη αξία από το γούστο» έγραψε μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου και επανήλθε με νέο σχόλιο έπειτα από την ισοπαλία (2-2) με τον Κισσαμικό. 

«Μιλώντας εκ πείρας: η φανέλα της ΑΕΛ πρέπει να προκαλεί φόβο κ πανικό στους αντιπάλους ( όπως μετά το 2-0) κι όχι επανάπαυση και εφησυχασμό στους δικούς μας (όπως καταρχήν) ... Καλό μάθημα , χωρίς - ευτυχώς - πάθημα ....».

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (8/11)

Δεν υπάρχουν σχόλια: