Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Και στο… βάθος Καμπιονάτο! – Η (αλβανική) μεταγραφική υπόσχεση στον Κάτσε και το «αγκάθι» για το νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ
















Η αλήθεια είναι πως στον ΠΑΟΚ έχουν αποδείξει (επί εποχής Ιβάν Σαββίδη) πως διαθέτουν το λεγόμενο know how για πρόωρες ανανεώσεις συμβολαίων. 

Στην περίπτωση του Εργκους Κάτσε ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς τα΄χουν βρει… μπαστούνια. Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε. 

Το πολυθρύλητο νέο συμβόλαιο με τον Αλβανό μέσο παραμένει στα λόγια κι ενώ η ατζέντα της σχετικής συζήτησης έχει ανοίξει εδώ και καιρό. Τι φταίει…; 

Οι... κακές γλώσσες στην συμπρωτεύουσα και στην πιάτσα των ατζέντηδων, υποστηρίζουν πως οι «τσαλακωμένες» σχέσεις του ΠΑΟΚ με τον εκπρόσωπο του παίκτη (απόρροια της αποχώρησης του Φάνη Τζανδάρη από την Τούμπα και της μεταπήδησής του στον Ολυμπιακό) φέρονται να έχουν αφήσει έντονο το αποτύπωμά τους και αποτελούν τροχοπέδη για την υπογραφή νέου συμβολαίου. 

Παρεμπιπτόντως να θυμίσω πως το τρέχον συμβόλαιο του 22χρονου ποδοσφαιριστή με τον «Δικέφαλο του Βορρά» λήγει το καλοκαίρι του΄17. 

Και μέχρι τότε, ασφαλώς, πολλά μπορούν να συμβούν κι άλλα τόσα να γραφτούν. 

Μια φορά στην Ιταλία δεν είναι η πρώτη (ούτε και η τελευταία φορά) που προσθέτουν τον ποδοσφαιριστή στο μεταγραφικό κάδρο της Λάτσιο. 

Μάλιστα αυτή την φορά το σχετικό ρεπορτάζ είναι και εμπλουτισμένο από το ενδιαφέρον και της Αντερλεχτ, συν την αρνητική απάντηση που φέρεται να΄χει δώσει ο Αλβανός ποδοσφαιριστής στον ΠΑΟΚ για την επέκταση της συνεργασίας τους. 

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα έγραψε η ιστοσελίδα «minuta90.com», ο νεαρός μέσος απέρριψε πρόταση του ΠΑΟΚ για επέκταση της συνεργασίας τους για άλλα δύο χρόνια κι αυτό γιατί έχει συγκεκριμένες προσφορές από Λάτσιο και Άντερλεχτ στα χέρια του.

Σημειωτέον πως στις δύο ομάδες υπάρχουν οι συμπατριώτες του Ίγκλι Τάρε (αθλητικός διευθυντής) και Μπέσνικ Χάσι (προπονητής) αντίστοιχα. 

Α και να μην ξεχάσουμε και κάτι ακόμη: την εποχή που ο Κάτσε αμφιταλαντευόταν σχετικά με το ποια Εθνική ομάδα Ανδρών να επιλέξει, οι Αλβανοί στην προσπάθειά τους να τον δελεάσουν, φέρονται να του υποσχέθηκαν τότε ακόμη και μεταγραφική… βοήθεια για την μελλοντική μετακόμισή του στην Ιταλία και σε ομάδες που περνάει ο λόγος τους (μία εξ αυτών είναι και η Λάτσιο). 

Να υποθέσουμε άραγε πως έλαβε σοβαρά υπόψιν του κι αυτή την παράμετρο – υπόσχεση εκείνη την περίοδο ο Κάτσε, επιλέγοντας το εθνόσημο της Αλβανίας (και όχι της Ελλάδας) και να πλησιάζει η στιγμή που θα «εξαργυρώσει» εκείνη την επιλογή στο μεταγραφικό… γήπεδο; Ιδωμεν…



ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (25/12) ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (25/12)

Δεν υπάρχουν σχόλια: