Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Περνάει η… μπογιά του Γκέκα σε Τουρκία και Super League

Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη… δόξα τραβά ο Φάνης Γκέκας στη Τουρκία. 

Δεν αποτελεί ασφαλώς είδηση πως ο Ελληνας επιθετικός έχει φτιάξει ένα εξαιρετικό όνομα στη γειτονική χώρα... 



Γι΄αυτό άλλωστε και παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής, παρά το γεγονός πως διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του και παραμένει χωρίς ομάδα από τις 20 Νοεμβρίου, έπειτα από την πρόωρη λύση της συνεργασίας του με την Εσκισεχίρσπορ. 

Ούτε προξενεί καμία εντύπωση το γεγονός πως στην Τουρκία παρουσιάζεται ακόμη και ως μεταγραφικός στόχος του Βίτορ Περέιρα για την Φενέρμπαχτσε. 

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα ο Πορτογάλος τεχνικός (κι άλλοτε κόουτς του Ολυμπιακού) έχει υπόψιν του την σπουδαία εκτελεστική δεινότητα του «Theofanis» και σε συνδυασμό με την πλούσια προϋπηρεσία του στα τουρκικά γήπεδα (Ακίσασπορ, Κόνιασπορ, Εσκισεχίρσπορ) εξετάζει σοβαρά την προοπτική της μεταγραφής του στην Φενέρ. 

Εκτός όμως από τον «δικό» μας Βίτορ Περέιρα και εδώ στην Ελλάδα, υπάρχουν αρκετές - σουπερλιγκάτες - ομάδες που πετούν την... σκούφια τους για την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού. 

Τι να το κάνεις όμως, δεδομένου πως η επιστροφή του στην Ελλάδα εμπεριέχει τρομερά μεγάλο συντελεστή δυσκολίας. 

Όχι μόνο επειδή οι ετήσιες απολαβές του Γκέκα στην Τουρκία έφταναν σε επίπεδα που δεν διανοείται και δεν αντέχει να προσφέρει η πλειοψηφία των σουπερλιγκάτων ομάδων.  

Οπως έχει δηλώσει πολλάκις σε παλαιότερες συνεντεύξεις του ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, αν ποτέ επαναπατριστεί, αυτό θα το κάνει μονάχα - και υπό προϋποθέσεις - για λογαριασμό της αγαπημένης του Λάρισας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: