Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Η μεγάλη ρελάνς του Μαρουκάκη και οι νεοσμυρνιώτικες αναμνήσεις!






Φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Ματθαίου Μαρουκάκη, έφερε η νίκη της Λάρισας στο ντέρμπι κορυφής με τα Τρίκαλα.

Διαβάστε στην στήλη «Εκεί, εκεί στη Β΄Εθνική».



Με δύο προσωπικά γκολ ο 25χρονος στραίκερ έπνιξε στα νερά του Πηνειού την ομάδα των Τρικάλων και έφτασε τα 9 τέρματα σε σύνολο 14 αγώνων την τρέχουσα σεζόν με την ΑΕΛ. 

Ο Μαρουκάκης εξελίσσεται σε ένα από τα πιο «καυτά πιστόλια» της Football League κι αν μη τι άλλο, αποτελεί τον MVP της λαρισινής ομάδας στη φετινή κούρσα με προορισμό την Super League και την επιστροφή των «βυσσινί» στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Όχι πως δεν υπάρχουν και σουπερλιγκάτες ομάδες που θα πετούσαν την σκούφια τους για να΄χουν τον «καυτό» επιθετικό στο ρόστερ τους. 

Κι αν δεν πιστεύετε εμάς, δεν έχετε παρά να περάσατε μια βόλτα από τη Νέα Σμύρνη και να κάνετε το σχετικό…ρεπορτάζ. 

Για όσους το έχουν ξεχάσει ή δεν το γνωρίζουν να θυμίσουμε πως ο Μαρουκάκης αποτελεί παλιό γνώριμο του Πανιωνίου, δεδομένου πως πέρασε από τους «κυανέρυθρους» για ένα εξάμηνο την περίοδο 2013-14. 

Ωστόσο οι επιδόσεις του στον «Ιστορικό» δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με τις αντίστοιχες στην ΑΕΛ, δεδομένου πως πέρασε και δεν…ακούμπησε από την πλατεία έχοντας πέντε όλες κι όλες συμμετοχές! 

Γι΄αυτό άλλωστε και αποχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες για τον Ιωνικό, αφού όποιες σουπερλιγκάτες πόρτες κι αν χτύπησε εκείνη την περίοδο, τις βρήκε όλες κλειστές. 

Κι εδώ έρχεται να κολλήσει γάντι η σοφία της λαϊκής ρήσης: στερνή μου γνώση να σ΄είχα πρώτα! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: