Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Οι... φουρτούνες του Φορτούνη!
















Μπόλικη σκόνη σήκωσε στο λιμάνι (και γενικότερα στην πιάτσα) ο αποκλεισμός του Κώστα Φορτούνη απ΄ τα δύο τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού. 

Βλέπετε, δεν μιλάμε για έναν οποιονδήποτε παίκτη των «ερυθρόλευκων», αλλά για έναν από τους κορυφαίους σε απόδοση ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. 

Κι άντε να δεχτούμε πως στο ματς Κυπέλλου με τα Χανιά, ο Μάρκο Σίλβα ήθελε να δώσει ανάσες στο διεθνή μεσοεπιθετικό και να τον ξεκουράσει από τα συνεχόμενα ματς, δεδομένου πως η αναμέτρηση Κυπέλλου κόντρα στην κρητική ομάδα εμπεριείχε – όπως και αποδείχτηκε άλλωστε - χαμηλότατο συντελεστή δυσκολίας. 

Στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό, τι συνέβη κι έμεινε πάλι εκτός αποστολής; 

Για να κάνει παρέα στον Βαγγέλη και τον φίλο του τον Κομπότη στην προεδρική σουίτα του φαληρικού γηπέδου; Όχι βέβαια. 

Ο Πορτογάλος κόουτς αποφάσισε να τον στείλει στην εξέδρα κρίνοντας προφανώς (σύμφωνα με όσα λέγονται και γράφονται) πως ο 23χρονος ποδοσφαιριστής δεν είναι στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας κρίνοντας από όσα έβλεπε στις προπονήσεις στου Ρέντη. 

Παρεμπιπτόντως, τον συγκεκριμένο αποκλεισμό δεν τον περίμενε κανείς εντός και εκτός των τειχών, σε σημείο μάλιστα αρκετοί παίκτες να αναρωτιούνται όταν είδαν την αποστολή, αν έχει ενοχλήσεις ο Φορτούνης και ταλαιπωρείται από κάποιο πρόβλημα. 

Οσοι όμως ζουν από κοντά την καθημερινότητα της πειραϊκής ομάδας κι είναι λιγάκι πιο ψαγμένοι, έχουν να λένε στις ιδιαίτερες (και οφ δε ρέκορντ) συζητήσεις τους πως η έμπνευση του κόουτς να χρησιμοποιεί τον Τσόρι ως «δεκάρι» και να στείλει με… μετάθεση τον Φορτούνη στο «φτερό» (για να χωρέσουν και οι δύο παίκτες στην ενδεκάδα) κάθε άλλο παρά ενθουσίασε τον Τρικαλινό παίκτη. 

Και μεταξύ μας εδώ που τα λέμε, μάλλον πιο εύκολα «διατάζεις» το νεαρό Φορτούνη να αποχωριστεί την φυσική θέση του και να παίξει στα πλάγια, παρά στον μπαρουτοκαπνισμένο (και παλιοσειρά) Τσόρι Ντομίνγκεζ άσχετα αν στον στρατό και σε μια ομάδα(και καλά) δεν πρέπει να γίνονται και να υπάρχουν διακρίσεις. Τα γράφουμε σωστά κόουτς…;



ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (13/1)

Δεν υπάρχουν σχόλια: