Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

«Ξέχασαν» την προσφυγή του Μερεμπασβίλι στη Βέροια!

Η ευρέως γνωστή φράση «η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί μόνο να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται…» ήρθε στο μυαλό πολλών διαβάζοντας την προ ημερών ανακοίνωση της Βέροιας, μέσω της οποίας διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει απλήρωτους τους παίκτες για τρεις μήνες. 



Οι Ημαθιώτες υποστηρίζουν κατηγορηματικά πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, κάνοντας λόγο για απόλυτη συνέπεια στις υποχρεώσεις τους. 

Αναλυτικά: «Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου και προς αποκατάσταση της αλήθειας, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι: Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. 

Η Π.Α.Ε. Βέροια είναι συνεπέστατη στις υποχρεώσεις της έναντι των παικτών, οι οποίοι είναι οικονομικώς τακτοποιημένοι στο ακέραιο. 

Σημειώνουμε δε, ότι σε εποχές δύσκολες για τη χώρα μας και το ποδόσφαιρό μας ειδικότερα, η Π.Α.Ε. Βέροια διαθέτει από τα υψηλότερα μπάτζετ της Super League, θέλοντας να συμβάλει στην αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Αυτή είναι η αλήθεια. Και ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε, διότι έχουν γνώση οι φύλακες…».

Φαίνεται όμως πως ο συντάκτης της ανακοίνωσης (και με το συμπάθιο κιόλας) μάλλον έχει κοντή μνήμη. Γιατί το λέμε αυτό...; 

Μα διότι αν κάνουμε ένα μικρό rewind, θα θυμηθούμε πως μόλις λίγο πριν από τη δύση του 2015, ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι κατέθεσε προσφυγή εις βάρος της Βέροιας (όπως ακριβώς αποκάλυψε το «Marca - SL» στις 4 Δεκεμβρίου) υποστηρίζοντας πως έχει μείνει απλήρωτος περισσότερος από δύο μήνες και ακολουθώντας έτσι την δικαστική οδό, όπως ακριβώς προβλέπει η σχετική νομοθεσία.  

Προϊόντος του χρόνου η Βέροια τα βρήκε και πήγε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον Γεωργιανό ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα να αποσύρει ο τελευταίος την προσφυγή και να χωρίσουν φιλικά τους δρόμους τους. 

Αυτά, για να τα λέμε, να θυμόμαστε και να τα γράφουμε όλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: