Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Λεοζίνιο για Ηρακλή! – Το «φτου ξελευτερία» στην Τουρκία και το μεταγραφικό... γκελ στο «Γηραιό»

Το περασμένο καλοκαίρι ο Λεοζίνιο σήκωσε άγκυρα απ΄ το λιμάνι της Μυτιλήνης και αποχώρησε από την Καλλονή, προκειμένου να μετακομίσει στην Τουρκία για λογαριασμό της Ντενιζλίσπορ.



Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ακριβώς θα ήθελε και θα περίμενε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός στη γειτονική χώρα. Τι σημαίνει αυτό…; 

Οι οικονομικοί όροι του συμβολαίου που υπέγραψε και προβλέπει ετήσιες αποδοχές 200.000 ευρώ, δεν τηρούνται απ΄ την τουρκική ομάδα. 

Ο Λεοζίνιο δεν είναι διόλου ευχαριστημένος από την κατάσταση και την οικονομική ασυνέπεια και για αυτό ψάχνεται να την κάνει με…ελαφρά πηδηματάκια.  

Ακόμη κι αν χρειαστεί να ακολουθήσει την δικαστική οδό και να καταθέσει προσφυγή εις βάρος της Ντενιζλίσπορ, προκειμένου να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του. 

Ναι, συμβαίνουν αυτά (και) στην Τουρκία και όχι μόνο στον όμορφο και μνημονιακό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ηδη το βιογραφικό του παίκτη κυκλοφορεί στα γραφεία του Ατρόμητου και αμέσως μετά το Περιστέρι, σειρά πήρε το γραμματοκιβώτιο του Ηρακλή. 

Παρεμπιπτόντως, σε κάποιες άλλες εποχές ο εν λόγω παίκτης θα΄χε μεγάλη (μεταγραφική) τύχη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, δεδομένου πως ο Ελληνας ατζέντης που πήγε τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό στην Καλλονή, διατηρεί άριστες σχέσεις με τον άλλοτε τεχνικό διευθυντή του «Γηραιού» και νυν της Λαμίας Παύλο Μυροφορίδη. 

Για να προχωρήσει βεβαίως την δεδομένη περίοδο η ιστορία με τον Ηρακλή θα πρέπει ο μεγαλομέτοχος Σπύρος Παπαθανασάκης να βάλει το χέρι στην τσέπη όσο βαθιά χρειάζεται, προκειμένου να σβήσουν στο μυαλό του ποδοσφαιριστή οι όποιες σκέψεις συνεργασίας με άλλες ομάδες που επίσης εξετάζουν την περίπτωσή του. 

Μια φορά και σε πρώτο χρόνο τουλάχιστον, ο «Λέο» κάνει γκελ στον Νίκο Παπαδόπουλο και τα άλλα παιδιά του Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: