Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Γερό «come back» της ΑΕΚ για Ορλάντο Σα!

Επανήλθε δυναμικά για τον 28χρονο γκολτζή η «Ένωση» και πλέον έχει πολλές πιθανότητες να κάνει το «μπαμ» του Γενάρη!



Η σύσκεψη κορυφής που έγινε τη Δευτέρα (18/1) αφορούσε κυρίως την μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ μέσα στον Γενάρη και όπως είναι λογικό, σηματοδότησε εξελίξεις. 

Μπορεί οι στόχοι σε ότι έχει να κάνει με τις θέσεις που απασχολούν την ΑΕΚ να ήταν γνωστοί και απλά να «κλείδωσαν», ωστόσο προέκυψαν ξεκάθαρες προτεραιότητες για την «Ένωση» και νέα ονόματα. 

Ο στόχος που τέθηκε από πλευράς διοίκησης και προπονητή, ήταν να γίνουν το συντομότερο οι καλύτερες δυνατές κινήσεις, προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί στον βαθμό που πρέπει, για να μπορέσει να διεκδικήσει με περισσότερες πιθανότητες τους στόχους που κυνηγά.

Από το πρωί της Τρίτης (19/1) οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα μεταγραφικά της «Ένωσης» βρίσκονται σε… επιφυλακή, με τις επαφές και τις μεταξύ τους συζητήσεις να είναι συνεχείς.

Και την Τετάρτη (20/1) προέκυψαν… νεότερα, που φαίνεται να ανατρέπουν τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα! 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «ΩΡΑΣ των σπορ», μετά από ένα νέο κύκλο συζητήσεων της πλευράς της ΑΕΚ με εκείνη του Ορλάντο Σα αλλά και της Ρέντινγκ, το θέμα του Πορτογάλου όχι μόνο παραμένει «ανοικτό», αλλά βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τον «Δικέφαλο»! 

Ο Γκουστάβο Πογέτ ξεκαθάρισε στη συνάντηση της Δευτέρας (18/1) πως θα ήθελε πολύ να αποκτηθεί ο Πορτογάλος φορ, τον οποίο γνωρίζει καλά και εκτιμά ότι μπορεί να αποτελέσει μια σούπερ λύση για την ΑΕΚ. 

Τοποθετώντας τον στην κορυφή της λίστας του, όσον αφορά τη θέση του σέντερ φορ. Και οι ιθύνοντες της «Ένωσης» δείχνουν τη διάθεση να παίξουν τα… ρέστα τους, για να ικανοποιήσουν τα «θέλω» του Ουρουγουανού τεχνικού, κυνηγώντας μέχρι τέλους την υπόθεση!

Οι πληροφορίες αναφέρουν λοιπόν πως η ΑΕΚ παρουσιάστηκε διατεθειμένη να κάνει την υπέρβαση και να προχωρήσει στο «μπαμ» του Ιανουαρίου, ντύνοντας στα κιτρινόμαυρα τον Πορτογάλο γκολτζή. 

Παρά τις πολύ υψηλές οικονομικές απαιτήσεις της αγγλικής ομάδας, η ΑΕΚ δεν φαίνεται να παρατά την υπόθεση και αυτό κατέστη σαφές την Τετάρτη (20/1) στον βρετανικό σύλλογο, μετά από τη νέα επαφή που υπήρξε. 

Ο παίκτης θέλει να έρθει στην «Ένωση» και αυτό μεταφέρθηκε και από την πλευρά του εκπροσώπου του, με το μοναδικό «αγκάθι» να παραμένει η Ρέντινγκ. 

Ωστόσο το… comeback που έκανε στην υπόθεση η ΑΕΚ, από την Τετάρτη (20/1), δείχνει ικανό να κάμψει τις αντιστάσεις της αγγλικής ομάδας και η Ρέντινγκ να πειστεί να πει το «ναι», με τον Σα να παίρνει το αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Οι τελευταίες εξελίξεις κάνουν την ΑΕΚ να έχει πολλές πιθανότητες για να αποκτήσει τον Πορτογάλο φορ, αφού πλέον η απόσταση με την Ρέντινγκ έχει μικρύνει και η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο. 

Ακόμα βέβαια τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο και το όλο ζήτημα θα χρειαστεί λίγες μέρες για να ξεκαθαρίσει οριστικά, όμως φαίνεται πως στο θέμα του Σα υπήρξε ανατροπή δεδομένων και πλέον το ενδεχόμενο ο 28χρονος φορ να έρθει στην ΑΕΚ, φαντάζει πολύ πιθανό. 

Σε αυτή τη «μάχη» η ΑΕΚ δεν έχει απέναντί της μόνο τη Ρέντινγκ, καθώς υπάρχουν πολλοί σύλλογοι του εξωτερικού που έχουν χτυπήσει την πόρτα των Βρετανών για τον Πορτογάλο. 

Ωστόσο οι πιθανότητες δείχνουν να είναι με το μέρος του «Δικεφάλου», που έχει για σύμμαχο και την δεδομένη επιθυμία του παίκτη να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Οι προσπάθειες της ΑΕΚ για να κάνει το «κόλπο γκρόσο» και να κλείσει θετικά την υπόθεση θα συνεχιστούν και σήμερα, με τον στόχο των ανθρώπων της «Ένωσης» να είναι να τελειώσουν το ζήτημα, ακόμα και εντός της εβδομάδας που διανύουμε! 

Άλλωστε όπως αποφασίστηκε από τη Δευτέρα δεν θα πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος και το αργότερο μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να έχει γίνει τουλάχιστον η μία από τις δύο κινήσεις, που αναμένεται να πραγματοποιηθούν. 

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις ο Ορλάντο Σα είναι ξεκάθαρα ο βασικός στόχος της ΑΕΚ για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης, με την υπόθεση να προχωρά καλά και να βρίσκεται σε ιδιαίτερα ικανοποιητικό σημείο. 

Με την ΑΕΚ να κάνει από την Τετάρτη δυναμικό… comeback, όσον αφορά στο θέμα του Πορτογάλου που αποτελεί τον «εκλεκτό» του Γκουστάβο Πογέτ για την επίθεση.

ΠΗΓΗ: www.aekarena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: