Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016

Σαν την Ελλάδα δεν έχει…! – Προβάρει τη φανέλα της Βέροιας κι επιστρέφει παλιός (δημοφιλής) γνώριμος στη Super League

Αν η θρησκεία είναι το όπιο του λαού (όπως είχε πει κάποτε ο Καρλ Μαρξ) τότε οι μεταγραφές είναι το όπιο των οπαδών! 
Στην… πρίζα αυτή την εποχή δεν βρίσκονται μονάχα οι ομάδες, για την ενίσχυσή τους από το παζάρι του Ιανουαρίου. 

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τους οπαδούς, οι οποίοι αγωνιούν για τους παιχταράδες που θα έρθουν στην αγαπημένη τους ομάδα και θα κάνουν τη διαφορά. 

Αγωνία που μεταλαμπαδεύεται από γενιά σε γενιά και προσφέρει – διαχρονικά – ξεχωριστό χρώμα σε κάθε μεταγραφική περίοδο. 

Και πόσω μάλλον όταν δόσεις σασπένς και ίντριγκας, συνοδεύουν το μεταγραφικό deal που βρίσκεται στα σκαριά! 
Όπως συμβαίνει καλή ώρα στη Βέροια. 

Το πρωτοχρονιάτικο σεργιάνι του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» στο στρατόπεδο της «βασίλισσας του βορρά», έβγαλε είδηση μεταγραφικού περιεχομένου. 

Εστω κι αν στην προκειμένη περίπτωση τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν με την άφιξη του ποδοσφαιριστή στην πόλη της Ημαθίας και τις υπογραφές. 

Βλέπετε, τα μεγάλα deals αγαπούν τη μεγάλη σιωπή και το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο Ζήσης Βρύζας και τα άλλα παιδιά της Βέροιας θα ήταν να διαρρεύσει προς τα έξω το ηχηρό μεταγραφικό χτύπημα που έχουν στα σκαριά, το οποίο και… σκόνη θα σηκώσει (όταν με το καλό ολοκληρωθεί) και αίσθηση θα προκαλέσει στην πιάτσα. 

Ο παίκτης που προβάρει τη φανέλα της Βέροιας δεν έρχεται ως πρωτάρης στην Ελλάδα, αφού διαθέτει προϋπηρεσία στη χώρα μας κι όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε αποτελεί παλιό γνώριμο. 

Κι όχι μόνο αυτό δεδομένου. πως στην προηγούμενη ομάδα του (της οποίας ειρήσθω εν παρόδω τα ιδιαίτερα διαμερίσματα δεν βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση από τη Βέροια, αλλά σε γειτονική πόλη) υπήρξε ιδιαίτερη δημοφιλής κι ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας. 

Ωστόσο αυτή την φορά έρχεται ξανά κοντά μας για να «οργώσει» τα γήπεδα με τη φανέλα της Βέροιας. Διότι σαν την Ελλάδα, δεν έχει! 

Το μεταγραφικό deal βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και αναμένεται να΄χει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας, οπότε και θα γίνουν τα σχετικά αποκαλυπτήρια. 

Να θυμίσω πως η Βέροια έπειτα από τα «διαζύγια» με τους Μερεμπασβίλι, Ιμπραϊμ, αλλά και την πιθανή αποχώρηση των Αμπντούν, Εντεγκέλε, κινείται για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, εντός αμυντικού μέσου, ενός παίκτη που θα αγωνίζεται στο «φτερό» κι ενός επιθετικού. 

Ε-ε-έρχεται!
    
ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (2/1)

Δεν υπάρχουν σχόλια: