Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Η επίσκεψη του Τσάβες στην Τούμπα και το ξενοδοχείο του ΠΑΟΚ! - Τα 103.840 ευρώ και το νέο...ραντεβού με τον ΠΑΣ Γιάννινα!
















Σιγά και να μην σήκωνε… σκόνη στην Θεσσαλονίκη (και γενικότερα στην πιάτσα) το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ», σχετικά με το… ψαλίδι του Ιβάν Σαββίδη που τίναξε στον αέρα τον «αρραβώνα» του Κριστιάν Τσάβες με τον ΠΑΟΚ. 

Εύλογα αντιλαμβάνεται κανείς την απογοήτευση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, πόσω μάλλον από την στιγμή που η χάρη του είχε φτάσει ινκόγκνιτο (και χωρίς να διαρρεύσει προς τα έξω το παραμικρό) μέχρι τα γραφεία του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και λίγες ημέρες αργότερα, στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» στην Αθήνα, εν όψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο. 

Να τα λέμε, να τα γράφουμε κι αυτά. 


Παρεμπιπτόντως, η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ δικαίωσε τον Τσάβες στην προσφυγή που κατέθεσε εις βάρος του ΠΑΣ και του επιδίκασε ποσό 103.840 ευρώ. 

Η ομάδα της Ηπείρου έχει ασκήσει έφεση, που είναι προγραμματισμένη να εκδικαστεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο στις 1 Μαρτίου.  

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (20/2)

Δεν υπάρχουν σχόλια: