Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Το μανατζερικό πάρτι, η νέα... στέγη και ο καινούργιος κύκλος επαφών του Κάτσε με τον ΠΑΟΚ!















Ενας… σκοτωμός καταγράφηκε στην μανατζερική πιάτσα, απ΄την στιγμή που ο Εργκους Κάτσε χώρισε προ μηνών τους δρόμους του με τον agent Γιάννη Ευαγγελόπουλο και κυκλοφορούσε ελεύθερος στην αγορά. 
Ουκ ολίγοι ατζέντηδες έσπευσαν να προσεγγίσουν τον διεθνή Αλβανό παίκτη και να τον «ψήσουν» να μπει κάτω από την… ομπρέλα τους, ωστόσο όπως συμβαίνει σε όλες τις «μάχες», έτσι και στην προκειμένη περίπτωση νικητής είναι μόνος ένας! 

Και το όνομα αυτής - όπως αποκάλυψε το «Marca - SL» - PROProfil UK Sports Management!

Η γνωστή γερμανική εταιρεία που ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με το μάνατζμεντ παικτών και διαθέτει μεγάλα ονόματα στο πελατολόγιό της, εσχάτως πρόσθεσε και τον άσο του ΠΑΟΚ στη φαρέτρα της! 


Στη φωτογραφία ποζάρει ο Ελληνας συνεργάτης της εταιρείας Ζαχαρίας Μπουγιουκλής μαζί με τον Κάτσε, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου που ενέταξε τον 23χρονο ποδοσφαιριστή στην μεγάλη οικογένεια της γερμανικής εταιρείας. 

Ο agent Μπουγιουκλής κατάγεται από τις Σέρρες, αλλά από νεαρή ηλικία μένει μόνιμα στη Γερμανία και στο Μπόχουμ. 

Παρεμπιπτόντως η ίδια γερμανική εταιρεία ήταν που είχε προτείνει τον περασμένο Οκτώβριο τον Σούστερ στην ΕΠΟ και τότε μάλιστα ο ίδιος ο Γερμανός τεχνικός μαζί με τον Μπουγιουκλή είχαν έρθει στην Αθήνα, για κατ΄ιδίαν συζητήσεις με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη. 

Για να επανέλθουμε όμως στον Κάτσε, μένει να φανεί προϊόντος του χρόνου κατά πόσον η νέα μανατζερική…στέγη θα «ξεπαγώσει» ή όχι την υπόθεση του καινούργιου συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ. 

Να θυμίσουμε πως το υπάρχον συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την ομάδα της Θεσσαλονίκης λήγει το καλοκαίρι του ΄17. 

Οσες συζητήσεις όμως κι αν έχουν γίνει μέχρι και σήμερα δεν έχουν φέρει τις δύο πλευρές τόσο κοντά, ώστε να πέσουν οι υπογραφές που θα «δένουν» τον νεαρό άσο στον ΠΑΟΚ και για τα επόμενα χρόνια. 

Κι όλα αυτά, σε μια περίοδο όπου οι ιταλικές… σειρήνες αυξάνονται και πληθύνονται στα αυτιά του Κάτσε, ο οποίος αν και δεν το κρύβει πως τον γοητεύει η ιδέα της καριέρας σε μια μεγάλη ομάδα του εξωτερικού, ποτέ δεν έπαψε να βλέπει αρνητικά την προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ. 




ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» - «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (20/2)

Δεν υπάρχουν σχόλια: